Nelson Mondialu a văzut imaginile cu Bianca făcând videochat! Reacția uluitoare a acestuia

,

Nelson Mondialu' a intervenit după ce au apărut imagini cu Bianca de la Puterea Dragostei făcând videochat.


In articol:

Nelson Mondialu' a făcut un videoclip pe canulul său de Youtube și și-a spus părerea despre Bianca de la Puterea Dragostei, după ce au apărut imagini cu ea făcând videochat. Contrar așteptărilor internauților, taăl lui Livian i-a luat apărarea Biancăi și susține cu mâna pe inimă că imaginile nu sunt adevărate. 

Nelson Mondialu' le-a vorbit urmăritorilor lui timp de zece minute și a repetat de mai multe ori că totul este o minciună. Mai mult decât atât, tatăl lui Livian spune că își așteaptă fiul și pe iubita lui acasă. Bătrânul a declarat că îi așteaptă pe cei doi cu tot ce se cuvinte pentru ca ei să aibă o viață bună la Cluj. 

„Nu e Bibișor. Fiule, fii tare pentru că știu că lumea o să zică, lumea care m-a condamnat. Nu e adevărat fiule: fii cu ea! Lasă lumea să arunce cu piatră cu ea.
Deci domnilor, nu și nu și nu! Fiule, ia-o pe Bibișor. Stai în emisiune până se termină. Nu o lăsa pe Bibișor. E manevră. Le e ciudă că ești cu Bibișor. E manevră. Au schimbat pozele. Să nu te lași, fiule!”, a spus Nelson Mondialu' în vlogul lui. 

Nelson Mondialu', prima reacție după ce s-a spus că Bianca face videochat: „Trebuia să luați în considerare că Bibișor...”

Nelson Mondialu' spune despre viitoarea lui posibilă noră că este deșteaaptă și nu a învățat engleza făcând videochat, așa cum au spu gurile rele. Tatăl lui Livian părea foarte supărat din cauza acestei situații și spune că totul a fost pus la cale. 

„Nu e adevărat.

Fata a făcut școală. A învățat, la Tecuci s-a predat engleza. Doamna Andreea Mantea să-i spuneți fiului meu că nu e adevărat. Să știți că eu când m-am luat de Bibișor m-am luat ca să testez terenul. Nu acceptăm așa ceva. Bibișor, ia-l pe coconaș și veniți acasă. Sunt manevrele mari. Știau că fiul meu va câștiga finala cu Bibișor și au încercat să facă manevre. Cum putem să-l despărțim noi pe Livian de Bibișor? Domnilor, stați cuminți și încetați cu prostiile astea.
Trebuia să luați în considerare că Bibișor e fată mare. Nu vedeți că e o copilă, săraca?"
, a mai spus Nelson Mondialu' în urma acuzațiilor la adresa Biancăi de la Puterea Dragostei. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prima reactie a lui Nelson Mondialu dupa ce s-a aflat ca Bianca de la Puterea dragostei a facut videochat!

Evaziunea fiscală a celor mai bogaţi americani aduce SUA pierderi de sute de miliarde de dolari

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

Livian a rupt tacerea! S-a impacat sau nu cu Bianca?! A facut anuntul dupa ce si-au luat cadouri de Vallentine's Day

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies