Narcis de la Bărbulești îi datorează totul tatălui său: „Datorită lui sunt ceea ce sunt, datorită lui fac ceea ce fac”. Declarații emoționante despre familia sa

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 mar 2023, 23:59

Narcis de la Bărbulești are familia aproape, iar acest lucru îl împlinește cel mai mult

Sursa: Captură video

Narcis de la Bărbulești se poate declara ca fiind una dintre cele mai norocoase persoane, deoarece familia sa îi este aproape la orice pas, iar acest lucru îl ajută în tot ceea ce face.

Narcis de la Bărbulești a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, acolo unde a făcut dezvăluiri sincere despre familia sa.

Familia reprezintă totul pentru artist și nu își poate vedea viața fără niciunul dintre cei dragi.

Narcis de la Bărbulești își iubește familia mai mult decât orice pe lume

Narcis de la Bărbulești are familia aproape, iar acest lucru îl împlinește cel mai mult. Atât familia pe care o are, cât și familia pe care și-a întemeiat-o reprezintă cea mai mare comoară a lui.

„Îți dai seama, ca orice părinte. Se bucură ca fiecare părinte pentru copilul lui. Tatăl meu pentru mine înseamnă totul.

Datorită lui sunt ceea ce sunt, datorită lui fac ceea ce fac și vreau să spun că înseamnă foarte mult să ai pe cineva lângă tine, așa cum este tatăl meu, mai ales că și părinte, să te susțină, să te învețe lucruri bune, frumoase, mai ales în meseria noastră, pe care o avem.

Și să fie pe teren cu tine contează foarte mult.

Citește și: Ionuț Cercel și Florin Cercel își dedică viața tatălui lor: „Toate melodiile pe care le-am făcut, le-am făcut de focul lui tata”. Băieții lui Petrică Cercel vor să păstreze amintirea tatălui lor vie

Îi iubesc pe amândoi la fel (n.r. părinții). Nu fac diferență, pentru că mama, în primul rând, este ființa care mi-a dat viață, m-a crescut și tatăl meu m-a învățat să îmi câștig pâinea, să pot să am grijă de familia mea”,

a mărturisist Narcis de la Bărbulești.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Narcis de la Bărbulești este cel mai împlinit de când are copii

Narcis de la Bărbulești are o fată și un băiat de care are mereu grijă și care sunt cele mai importante persoane pentru el. Pe lângă familie, acesta are și prieteni pe care se poate baza oricând și, din fericire, nu are niciun dușman.

„Copiii sunt o binecuvântare, liniște și... nu știu... nu am cuvinte să îi descriu. (n.r. soția lui) Este o femeie înțelegătoare, ne cunoaștem de foarte mult timp.

Am oameni de încredere lângă mine. Eu nu cred că merit asta (n.r. să fie dezamăgit de echipă), deoarece sunt un om foarte bun cu ei, sunt sincer, sunt corect și nu cred că aș merita chestia asta.

Atâta timp cât nu deranjezi, nu superi pe cineva, ești un om respectuos, eu zic că nu aș avea de ce să am dușmani. Am fost cuminte. Poate că am făcut greșeli ca orice copil. Orice copil mai își supără părinții. Nu am făcut greșeli mari încât să îi dezamăgesc.

Citește și: Ce nu va accepta niciodată Raluca Drăgoi: „Niciodată în viața mea nu am iertat treaba asta”. Artista a făcut dezvăluiri categorice despre compromisurile pe care nu le face

Narcis de la Bărbulești și-a pierdut una dintre surori: „A fost cel mai greu moment pentru părinții mei și pentru mine”. Ce l-a ajutat pe artist să depășească momentul dificil

Prima dată am studiat acordeonul la vârsta de opt ani, nouă ani, cam așa. După aceea, m-am apucat să cânt cu vocea, la vreo 12 ani, cam așa. Am încercat, mulți mi-au zis « ai voce, încearcă! » și, până la urmă am rămas”, a mai povestit artistul.

 

 


Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!