Narcis de la Bărbulești și-a pierdut una dintre surori: „A fost cel mai greu moment pentru părinții mei și pentru mine”. Ce l-a ajutat pe artist să depășească momentul dificil

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 mar 2023, 21:32

Deoarece tatăl său era la pământ, Narcis a trebuit nu doar să preia meseria tatălui său, dar și să îl ajute să treacă peste pierdere

Sursa: Captură video

Narcis de la Bărbulești a trecut printr-o perioadă extrem de grea, descrisă de el ca fiind cea mai grea din viața sa, în momentul în care sora lui a murit. În cele din urmă, acesta a reușit să treacă peste, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Narcis de la Bărbulești a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde și-a deschis sufletul și a vorbit și despre subiecte pe care a preferat să le țină mai departe de ochii publicului.

Narcis de la Bărbulești și-a pierdut sora în urmă cu mai mulți ani

Narcis de la Bărbulești a trecut prin cel mai greu moment din viața lui, în urmă cu mai mulți ani, atunci când una dintre surorile lui s-a stins din viață. Întreaga familie a fost dărâmată de cele întâmplate, iar acesta a trebuit să se maturizeze mai repede.

Deoarece tatăl său era la pământ, Narcis a trebuit nu doar să preia meseria tatălui său, dar și să îl ajute să treacă peste pierdere, deoarece momentul a fost unul greu pentru toată lumea.

„Eu am avut o soră care a decedat. Au fost niște perioade grele atunci. A fost cel mai greu moment pentru părinții mei și pentru mine, chiar dacă nu realizam atât de mult”, a povestit Narcis de la Bărbulești.

Artistul mai are încă o soră de care de care s-a apropiat mult mai mult în urma celor întâmplate, înțelegând cât de scurtă poate să fie viața și cât de mult înseamnă persoanele dragi atunci când sunt lângă tine.

Citește și: Este George Simion un om violent? Motivul pentru care politicianul a fost caracterizat ca fiind foarte impulsiv: „Când văd o nedreptate sunt un tip mai coleric”

„Sunt mult mai mare ca ea, mai mare decât ea cu 14 ani și am crescut-o, ca să zic așa, e ca și copilul meu”, a mai spus acesta.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Nici pentru tatăl lor nu a fost ușor să vadă cum unul dintre copiii lui a trecut în neființă, motiv pentru care, fiecare ajutor primit a contat extrem de mult. Narcis de la Bărbulești i-a fost alături tatălui său, pentru a putea să depășească mai repede tragicul eveniment.

„Foarte mult (n.r. cât de mult l-a sprijinit). Îmi aduc aminte, eram copil și poate că nu realizam atât de bine ca un om matur, dar, totuși, realizam ceva. Îl vedeam că era sfâșiat și am mers înainte și am făcut meseria lui și, așa cum era el, foarte supărat și i-a dat Dumnezeu putere să treacă”, a mărturisit artistul.

Citește și: Cel mai dureros moment prin care a trecut Serghei Mizil: „L-a marcat”. Fiicele vedetei, dezvăluiri dureroase la „Fiță cu Adiță”

Narcis de la Bărbulești și-a pierdut una dintre surori: „A fost cel mai greu moment pentru părinții mei și pentru mine”. Ce l-a ajutat pe artist să depășească momentul dificil

Narcis de la Bărbulești se teme de moartea

Deoarece, din nefericire, a simțit ce înseamnă pierderea unei persoane dragi, Narcis de la Bărbulești se teme de moartea și nu vrea să piardă nicio persoană dragă, deși știe că acest lucru, mai devreme sau mai târziu, se va întâmpla.

„Cea mai mare frică în viața mea este... și știm cu toții lucrul ăsta... că va veni momentul când persoanele dragi te vor părăsi, pentru că așa e lăsat de la Dumnezeu... părinți, familie”, a spus acesta.