Motivul pentru care toată lumea a crezut că Theo Rose a născut: „Criză direct din burtă”. Ce a postat Bogdan de la Ploiești

Author: Lavinia Medrea

Motivul pentru care toată lumea a crezut că Theo Rose a născut 

Sursa: Instagram Theo Rose/Bogdan de la Ploiești - colaj Kanal D

Deși au spus clar că sunt doar prieteni foarte buni, fanii încă speră ca, într-o bună zi, Bogdan de la Ploiești și Theo Rose să formeze un cuplu. Glumele despre ei nu încetează niciodată.

Fanii lui Theo Rose așteaptă cu nerăbdare momentul în care va naște și va arăta tuturor minunea pe care o va aduce pe lume. În continuare, glumele despre o relație romantică dintre artistă și Bogdan de la Ploiești nu lipsesc.

Motivul pentru care toată lumea a crezut că Theo Rose a născut

Atât Bogdan, cât și Theo sunt în relații cu oameni care îi fac fericiți, astfel că Anghel și Cristina se descurcă la acest capitol.

Totuși, relațiile lor nu-i împiedică pe fani să facă glume și presupuneri despre o legătură romantică între cei doi artiști. 

Recent, un fan nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu care i-a pus pe gânduri pe toți, la un TikTok postat de Bogdan de la Ploiești, în care apare un bebeluș.

Citește și: Cu cine se iubește Alex Leonte după despărțirea de Theo Rose. Noua iubită face furori în mediul online:„Nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„A născut Theo Rose?”,  este comentariul lăsat de fanul respectiv, la videoclipul publicat de artist. 

@bogdandelaploiesti.haz 🤣🤣🤣🤣🤣 #viral #funny #foryou #kids ♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti

Theo Rose întâmpină dificultăți în sarcină

Theo Rose este însărcinată în șase luni și se confruntă din ce în ce mai des cu probleme de graviduțe.

Recent, cântăreața le-a povestit fanilor o întâmplare neplăcută prin care a trecut după filmările la care a participat. Copilul ei crește și devine foarte energic, motiv pentru care Theo Rose nu a putut închide ochii toată noaptea.

Citește și: Theo Rose s-a așezat în genunchi pentru Bogdan de la Ploiești! La scurt timp după ce a anunțat sarcina cu Anghel Damian, artista a făcut un gest surprinzător

Am o viață… Azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, tantrum, nu știu cum se numește ăsta. Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă?   Întrebare pentru parentologi. Am filmat cam de la 9 și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns cu o poftă.

De mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Păcat că puteți să vedeți aceste secvențe abia în sezonul 3.”,  a povestit Theo Rose.