Cristina Pucean, prima reacție după ce Bogdan de la Ploiești a anunțat că nu mai colaborează cu ea

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 dec 2022, 08:43

Cristina Pucean, prima reacție după ce Bogdan de la Poliești a anunțat că nu mai colaborează cu ea

Sursa: Instagram Bogdan de la Ploiesti

Cristina Pucean este liberă de contract, după ce Bogdan de la Ploiești a anunțat că a încheiat orice colaborare cu blondina. La scurt timp după anunțul manelistului, dansatoarea a avut și prima reacție.

După ce au ținut primele pagini ale tabloidelor în ultimele luni, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au oficializat relația. Fericirea lor nu a durat prea mult, seara trecută, manelistul și-a anunțat fanii că a încheiat orice colaborarea cu celebra dansatoare, care i-a fost și parteneră, și că de acum va fi văzut singur. La scurt timp după anunțul celebrului cântăreț, Cristina Pucean a oferit prima reacție.

Ce spune Cristina Pucean despre ruptura de Bogdan de la Ploiești

Citește și: Cine este cel mai profitabil dintre frații Sterp pe rețelele de socializare! Cât câștigă Culiță Sterp pe an din Youtube

Este vestea la care nimeni nu se aștepta. După ce și-au făcut publică povestea de dragoste peste tot în online, acum, cei doi și-au spus adio.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri din ultima vreme, iar anunțul pe care manelistul l-a făcut seara trecută a lăsat pe toată lumea mască.

Citește și: Cristina Pucean a dezvăluit când a început, de fapt, relația ei cu Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a pus punct zvonurilor apărute de-a lungul timpului: „La început am fost doar prieteni”

Acesta și-a anunțat fanii că nu va mai colabora cu cea care i-a fost parteneră în ultimele luni: "Vă salut, dragii mei. Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!", a scris cântărețul, pe rețelele de socializare. 

În timp ce Bogdan de la Ploiești a avut grijă să-și anunțe fanii că a încheiat colaborarea cu celebra dansatoare, Cristina Pucean, discretă din fire, a decis să nu comenteze pe marginea acestui subiect, până astăzi.

În urmă cu câteva ore, pe pagina de Instagram, dansatoarea a postat două afișe cu următoarele evenimente la care va lua parte.

Ca de fiecare dată, blondina și-a pus munca pe primul loc și a demonstrat că orice s-ar întâmpla în viața ei, cariera nu va avea de suferit, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Cum a fost așteptată Theo Rose de un fan, pe platourile de filmare! Artista a fost profund impresionată ”Am primit o lecție de fericire necondiționată”

 Până în acest moment niciunul dintre ei nu a dezvăluit motivul care a dus la această ruptură.

 

 

Bogdan de la Ploiești, mesaj controversat la câteva zile după despărțirea de Cristina Pucean:

 

 

 

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies