MOTIVUL pentru care Olga Verbițchi nu își dorea un iubit în trecut: „Nu cred că o să am vreodată…” Este sau nu îndrăgostită în prezent?

,
cine este olga verbitchi
Olga Verbițchi, cântăreață[Sursa foto: Instagram]

Olga Verbițchi a luat pe toată lumea prin surprindere în urmă cu mai mulți ani, atunci când dezvăluia adevăratul motiv pentru care nu își dorește un iubit. Ce se întâmplă acum în viața artistei?


In articol:

MOTIVUL pentru care Olga Verbițchi nu își dorea un iubit. În urmă cu ceva timp, Olga Verbițchi a vorbit despre viața ei personală și a explicat de ce nu crede că ar putea avea o relație cu cineva.

Cântăreața care a cucerit publicul din România cu vocea ei a fost foarte sinceră atunci când a venit vorba despre dragoste și a explicat de ce nu se vede protagonista unei povești de dragoste.

De ce nu își dorea Olga Verbițchi un iubit? S-a aflat adevăratul motiv!

Ce credea Olga Verbițchi despre dragoste la 16 ani și de ce nu își dorea un iubit? Vedeta a oferit răspunsul la această întrebare în urmă cu 4 ani, atunci când a vorbit deschis despre acest subiect.

Olga Verbițchi este o tânără frumoasă, cu un stil aparte și foarte talentată, dar în ciuda acestor detalii, cântăreața mărturisea în urmă cu ceva timp că nu își imaginează viața alături de un iubit. Pe vremea când avea doar 16 ani, cântăreața dezvăluia că nu crede că va avea vreodată un iubit, recunoscând că are ceva complexe și că nu crede că ar putea să atragă atenția vreunui băiat.

„Sincer, nu am un iubit și nu cred că voi avea unul vreodată. Sunt o persoană mai complexată și mai pesimistă și nu cred că un băiat s-ar uita la mine pentru că eu nu m-aș uita la mine.”, spunea Olga Verbițchi, în urmă cu 4 ani, potrivit kankan.md.

Timpul a trecut și se pare că Olga Verbițchi și-a schimbat părerea în legătură cu acest subiect, asta dacă ar fi să judecăm după imaginile postate de cântăreață pe instagram.

Se pare că Olga Verbițchi este foarte apropiată de un tânăr, iar șansele ca cei doi să formeze un cuplu sunt foarte mari. La 20 de ani, Olga Verbițchi a reușit să își construiască un stil aparte, ușor nonconformist și care să o reprezinte.

olga verbitchi iubit
Tânărul în prezența căruia se afișează Olga Verbițchi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: DRAMA cântăreței Olga Verbițchi. Puțini știu prin ce a trecut vedeta!

CINE este Olga Verbițchi și ce vârstă are?

Cine este Olga Verbițchi? A devenit celebră la 15 ani, atunci când a câștigat un concurs de talente din România. Olga Verbițchi este din Republica Moldova, este o cântăreață care impresionează de fiecare dată cu vocea ei specială, talent care i-a adus un premiu în valoare de 100,000 de euro. 

După ce a terminat liceul și a împlinit 18 ani, Olga Verbițchi s-a mutat în București și a început cursurile facultății de Regie și Film. 

Chiar dacă muzica este marea ei pasiune, puțini știu că înainte de a pune bazele unei cariere în domeniul artistic, Olga Verbițchi a fost pasionată de fotbal. Cântăreața  a dezvăluit că a renunțat la fotbal în momentul în care s-a apucat de muzică.

Olga Verbițchi are 20 de ani și este născută pe 22 mai 2001.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat. De ce Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere

 

Citește-ne pe
Citește și:

CINE este iubitul Otnielei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? El este cel care a cucerit-o pe frumoasa vedetă

Calendarul lui Ciolacu: 7 zile mai rămâne Cîțu premier

România în stare de șoc! Un milionar celebru s-a sinucis! S-a împușcat în gură! Ce l-a determinat să facă acest gest oribil

IOANA FILIMON, operații estetice. Cum arăta înainte concureta de la Bravo, ai stil! Celebrities? S-a aflat care este cel mai mare complex al vedetei

Ilinca Vandici, aparitie de senzatie la filmarile pentru Bravo, ai stil! sezonul 7. Prezentatoarea TV, dezvaluiri in premiera despre show

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies