DRAMA cântăreței Olga Verbițchi. Puțini știu prin ce a trecut vedeta!

Author: Amalia Georgescu
Olga Verbițchi a vorbit despre drama din viața ei
Sursa: Instagram

DRAMA cântăreței Olga Verbițchi. Este tot timpul pozitivă, dar puțini știu cu ce probleme s-a confruntat tânăra artistă.

DRAMA cântăreței Olga Verbițchi.

A devenit celebră la doar 15 ani, reușind performanța de a câștiga un concurs de talente. Deși a fost înzestrată cu o voce superbă, Olga Verbițchi a trăit o adevărată dramă încă de la o vârstă fragedă. Ce s-a întâmplat în familia cântăreței?

Ce dramă i-a marcat viața cântăreței Olga Verbițchi? Se emoționează de fiecare dată când vorbește despre acest subiect 

Chiar dacă are doar 20 de ani, Olga Verbițchi a trăit o adevărată dramă și poartă în suflet o mare durere.

Totul are legătură cu sora Olgăi Verbițchi. Într-un interviu mai vechi, cântăreața a povestit că sora ei s-a îmbolnăvit grav când avea doar 3 luni din cauza unei supradoze de medicamente   prescrise de medic. Din această cauză, sora Olgăi Verbițchi suferă de o invaliditate de gradul I care o împiedică să se miște. Aceasta este cea mai mare durere a cântăreței Olga Verbițchi

Deși nu poate comunica cu sora ei, Olga Verbițchi este convinsă că între ele există o conexiune puternică și că, dacă nu ar fi avut aceste probleme, cu siguranță și sora ei ar fi fost foarte talentată și ar fi putut să facă muzică.

„S-a intamplat să se îmbolnăvească din cauza unei supradoze de medicamente pe care i-au prescris-o doctorii când avea doar trei luni.

De 12 ani nu vorbește, nu înțelege, nu se mișcă. Avem grijă de ea ca de un nou-născut, care nu mai crește, nu se mai dezvoltă. De multe ori încerc să îi vorbesc, dar nu mă înțelege, nici nu mă privește. Eu știu, însă, că ea mă ascultă și încearcă să mă înțeleagă. Eu cred și sper că este bucuroasă pentru mine în suflet și se mândrește cu mine așa cum mă mândresc și eu cu ea. Ma gândesc că dacă nu era bolnavă, era la fel de talentată.”, a povestit cântăreața Olga Verbițchi într-un interviu mai vechi, potrivit antena3.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Citeste si: IOANA FILIMON, operații estetice. Cum arăta înainte concureta de la Bravo, ai stil! Celebrities? S-a aflat care este cel mai mare complex al vedetei

CINE este Olga Verbițchi?

Cine este Olga Verbițchi? Olga Verbițchi este una dintre cele mai bune voci din România. La doar 15 ani, cântăreața a reușit să câștige o competiție de talente și astfel a intrat în posesia unei sume de bani în valoare de 100,000 de euro. După acest succes, Olga Verbițchi și-a început cariera în muzică   și a lansat mai multe melodii, printre cele mai cunoscute fiind „Coco Bongo”.

Ilinca Vandici a facut ANUNTUL despre Anda Adam chiar in a doua editie Bravo, ai stil! 2021. DE CE lipseste cantareata: Aoleu, nu ne speria!

Olga Verbițchi are o voce specială și este apreciată pentru acest lucru. În trecut au apărut zvonuri potrivit cărora cântăreața ar avea noduli pe corzile vocale, lucru care ar putea să îi pună în pericol activitatea artistică. Olga Verbițchi a ținut să lămurească acest aspect, cântăreața dezvăluind că informațiile apărute în presă nu sunt reale.

„Nu, nu este adevărat. Eu am fost la foniatru și am făcut un tratament. Nu aveam nodului, dar aveam niște nodulețe mai mici care nu sunt grave pentru că ele se iau dacă tu cânți prea mult sau forțezi. Am făcut un tratament, am băut niște pastile și mi-a trecut, adică nu am nicio problemă cu vocea.”, a spus Olga Verbițchi, potrivit a1.ro.

Citeste si: CINE este iubitul Otnielei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? El este cel care a cucerit-o pe frumoasa vedetă

 

Taguri:

Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!