IOANA FILIMON, operații estetice. Cum arăta înainte concureta de la Bravo, ai stil! Celebrities? S-a aflat care este cel mai mare complex al vedetei

,
ioana filimon bravo ai stil celebrities
Ioana Filimon, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

IOANA FILIMON a spus totul despre operațiile estetice. Ce dezvăluiri a făcut concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities și care este cel mai mare complex al ei?


In articol:

IOANA FILIMON, operații estetice.

Multă vreme a fost pusă la zid pentru că a apelat la intervențiile estetice, motiv pentru care, în cele din urmă, Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities a decis să vorbească despre acest subiect. Ce operații estetice are Ioana Filimon?

Ioana Filimon, adevărul despre operațiile estetice. De câte ori a trecut pragul medicului estetician concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre operațiile estetice pe care le are. Acuzată în repetate rânduri că a apelat de prea multe ori la ajutorul medicului estetician și că intervențiile suferite au făcut-o să aibă un aspect nenatural, Ioana Filimon a rupt tăcerea și a spus ce operații estetice are. Deși cei din jur cred că aceasta are intervenții la nivelul buzelor, în realitate, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities  a mărturisit că are o singură operație estetică, cea de mărire a sânilor.

„Am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni. Buzele sunt naturale, am repetat de 1000 de ori, dar se pare că lumea este încăpățânată, mai încăpățânată ca mine, și nu vrea să mă creadă. Prima oară când am apărut în presă s-a spus că sunt operată, că am buze, nasul, sânii făcuți.”,  spunea Ioana Filimon în trecut, într-un interviu pentru kfetele.ro. 

Astfel, Ioana Filimon a recunoscut că singura intervenție estetică pentru care a optat de-a lungul timpului a fost cea de mărire a sânilor, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities dorindu-și un bust

mult mai generos. 

Citeste si: CINE este Ioana Filimon, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Află cum a devenit cunoscută în România

cine este ioana filimon
Ioana Filimon la momentul în care s-a lansat în showbiz[Sursa foto: instagram]

IOANA FILIMON, operații estetice. Care a fost cel mai mare complex al concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Vorbind despre operații estetice, Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit și care a fost cel mai mare complex al ei.

Vedeta a povestit că întotdeauna a fost deranjată de faptul că buzele ei sunt mult prea mari, iar că în copilărie chiar era complexată de acest lucru. Dacă în momentul de față multe fete apelează la medicul estetician pentru a obține buze mai pline și mai mari, Ioana Filimon încerca să mascheze volumul buzelor și evita să folosească ruj pentru a nu atrage atenția asupra buzelor ei mari.

„Buzele mele sunt 100% la 100% naturale. Chiar eram complexată că le aveam aşa când eram mică. Îi înţeleg într-un fel pe cei care mă acuză că am operaţii, dar să se pună în locul meu, chiar nu a fost uşor să fii mică şi să ai aşa un complex. Acum îmi place şi mie, dar până acum patru, cinci ani, nu mă dădeam cu nimic pe buze.”, a spus Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities, potrivit libertatea.ro. 

ioana filimon operatii estetice
Ioana Filimon a spus adevărul operatii estetice [Sursa foto: instagram]

IOANA FILIMON, operații estetice. Ce acuzații a primit după ce a câștigat titlul de Miss România?

Ioana Filimon a povestit că după ce a câștigat titlul de Miss România, reacțiile negative nu au întârziat să apară. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost acuzată că nu este naturală și că nu ar fi trebuit să câștige marele premiu, având în vedere că are o operație estetică la sâni. La acel moment, Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a declarat dezamăgită de reacțiile celor care au criticat-o, dezvăluind că acuzațiile care i se aduc nu sunt fondate. 

ioana filimon bravo ai stil
Așa arăta Ioana Filimon în anul 2016[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ioana Filimon și Otniela, cele două grații care se alătură celorlalte concurente la “Bravo, ai stil! Celebrities”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jador a cerut in casatorie o singura femeie. Cine este cea careia i-a pus marea intrebare. Nu, nu este Georgiana Elisei!

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

CINE este iubitul Otnielei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? El este cel care a cucerit-o pe frumoasa vedetă

|| SENSY, Bravo, ai stil! Celebrities || Cine este Sensy, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Descoperă cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies