IOANA FILIMON, operații estetice. Cum arăta înainte concureta de la Bravo, ai stil! Celebrities? S-a aflat care este cel mai mare complex al vedetei

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 dec 2021, 14:02
Ioana Filimon, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

IOANA FILIMON a spus totul despre operațiile estetice. Ce dezvăluiri a făcut concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities și care este cel mai mare complex al ei?

IOANA FILIMON, operații estetice.

Multă vreme a fost pusă la zid pentru că a apelat la intervențiile estetice, motiv pentru care, în cele din urmă, Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities a decis să vorbească despre acest subiect. Ce operații estetice are Ioana Filimon?

Ioana Filimon, adevărul despre operațiile estetice. De câte ori a trecut pragul medicului estetician concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre operațiile estetice pe care le are.

Acuzată în repetate rânduri că a apelat de prea multe ori la ajutorul medicului estetician și că intervențiile suferite au făcut-o să aibă un aspect nenatural, Ioana Filimon a rupt tăcerea și a spus ce operații estetice are. Deși cei din jur cred că aceasta are intervenții la nivelul buzelor, în realitate, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities  a mărturisit că are o singură operație estetică, cea de mărire a sânilor.

„Am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni. Buzele sunt naturale, am repetat de 1000 de ori, dar se pare că lumea este încăpățânată, mai încăpățânată ca mine, și nu vrea să mă creadă. Prima oară când am apărut în presă s-a spus că sunt operată, că am buze, nasul, sânii făcuți.”,  spunea Ioana Filimon în trecut, într-un interviu pentru kfetele.ro. 

Astfel, Ioana Filimon a recunoscut că singura intervenție estetică pentru care a optat de-a lungul timpului a fost cea de mărire a sânilor, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities dorindu-și un bust mult mai generos. 

Citeste si: CINE este Ioana Filimon, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Află cum a devenit cunoscută în România

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

IOANA FILIMON, operații estetice. Care a fost cel mai mare complex al concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Vorbind despre operații estetice, Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit și care a fost cel mai mare complex al ei. Vedeta a povestit că întotdeauna a fost deranjată de faptul că buzele ei sunt mult prea mari, iar că în copilărie chiar era complexată de acest lucru. Dacă în momentul de față multe fete apelează la medicul estetician pentru a obține buze mai pline și mai mari, Ioana Filimon încerca să mascheze volumul buzelor și evita să folosească ruj pentru a nu atrage atenția asupra buzelor ei mari.

„Buzele mele sunt 100% la 100% naturale. Chiar eram complexată că le aveam aşa când eram mică. Îi înţeleg într-un fel pe cei care mă acuză că am operaţii, dar să se pună în locul meu, chiar nu a fost uşor să fii mică şi să ai aşa un complex. Acum îmi place şi mie, dar până acum patru, cinci ani, nu mă dădeam cu nimic pe buze.”, a spus Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities, potrivit libertatea.ro. 

Dialog incendiar între Bursucu și cele două finaliste Bravo, ai stil! Celebrities, Ruxi și Raluca Dumitru despre amor

IOANA FILIMON, operații estetice. Ce acuzații a primit după ce a câștigat titlul de Miss România?

Ioana Filimon a povestit că după ce a câștigat titlul de Miss România, reacțiile negative nu au întârziat să apară. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost acuzată că nu este naturală și că nu ar fi trebuit să câștige marele premiu, având în vedere că are o operație estetică la sâni. La acel moment, Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a declarat dezamăgită de reacțiile celor care au criticat-o, dezvăluind că acuzațiile care i se aduc nu sunt fondate. 

Citeste si: Ioana Filimon și Otniela, cele două grații care se alătură celorlalte concurente la “Bravo, ai stil! Celebrities”

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies