CINE este iubitul Otnielei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? El este cel care a cucerit-o pe frumoasa vedetă

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 22:55
Otniela, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Otniela, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, este îndrăgostită nebunește de iubitul ei. Cine este bărbatul alături de care vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste?

Otniela de la Bravo, ai stil! Celebrities și iubitul ei nu se afișează foarte des împreună și preferă să își trăiască povestea de iubire în liniște, departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities nu s-a ferit să îl prezinte pe cel care a reușit să îi câștige inima. Cine este iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Otniela de la Bravo, ai stil! Celebrities și iubitul ei, unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz

Otniela de la Bravo, ai stil! Celebrities și iubitul ei sunt împreună de ceva timp, chiar dacă în mediul online cei doi se afișează foarte rar împreună.

Deși se înțeleg de minune și relația lor este una cât se poate de serioasă, Otniela și iubitul ei nu își doresc să se expună, ci preferă discreția, încercând să păstreze momentele importante din relația lor doar pentru ei.

Pentru cei care se întreabă cine este iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil! Celebrities, ei bine, bărbatul care a cucerit-o pe vedetă este Radu Constantin.

Acesta este un tânăr actor și regizor, iar în principal, acesta își desfășoară activitatea în mediul online. Este pasionat de lectură și nu ezită să le facă recomandări prietenilor virtuali, ori de câte ori are ocazia.

„Absolut toate cărțile pe care le recomand le-am citit, poate chiar de două ori. Îmi place să vorbesc și să recomand din propria experiență și îmi place să cred că de mult nu mai fac lucruri doar de dragul de a le face.

Cred în absolut tot ce spun și ce fac.”, spunea Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil! Celebrities, într-un interviu mai vechi, potrivit protv.ro.

Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil! Celebrities, a declarat că frumusețea iubitei lui îl impresionează în fiecare secundă și că sunt momente în care este copleștit de acest detaliu.

„De atenția care i se acordă nu aș putea să spun că sunt copleșit, suntem în același domeniu, dar, de frumusețea ei sunt copleșit.”, spunea Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil! Celebrities,  într-un interviu mai vechi.

Otniela, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei. Deși cei doi sunt foarte activi pe instagram și își petrec majoritatea timpului pe rețelele de socializare, cei doi preferă ca atunci când vine vorba despre viața lor personală să abordeze într-o manieră diferită lucrurile și să fie ceva mai rezervați. Nu e de mirare că cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul autohton.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: TOTUL despre Otniela, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” Cine este Otniela și cum reușește să atragă toate privirile?

Otniela, dezvăluiri despre lucrul pe care l-a observat din primul moment la iubitul ei

Otniela de la Bravo, ai stil! Celebrities a acceptat să vorbească public despre povestea ei de iubire la începutul anului 2021. Tot atunci, Otniela a dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a observat la iubitul ei și ce detaliu a cucerit-o din primul moment.

„Sunt foarte bine, sunt fericită și transmit asta. Noi ne-am întâlnit în urmă cu un an și jumătate. Ne-am salutat și atât, doar am întrebat cine e că are ochii frumoși, dar oricum am uitat.”, spunea Otniela de la Bravo, ai stil! Celebrities la începutul anului.

Anda Adam a plecat într-o vacanță de lux cu iubitul ei misterios! Iată ce locație a ales cuplul

Otniela, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Otniela va face parte din show-ul Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul cu numărul 7. Deși competiția este diferită față de tot ce a experimentat până în prezent, Otniela este bucuroasă că are ocazia de a-și depăși limitele și de a ieși din zona de confort.

„Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, a spus Otniela despre participarea la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul cu numărul 7.

Citeste si: OTNIELA, diagnostic dur din partea medicilor: „Doctorul a spus că e o minune că...” Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat vedeta?

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies