Motivul pentru care Livian nu ar putea avea niciodată o relație cu Ella: "Nu mă lasă..."

Livian și Bianca încă nu s-au împăcat, iar în ultima perioadă, concurentul a fost asociat cu mai multe fete din casa "Puterea Dragostei". De ce nu ar putea avea niciodată o relație cu Ella?


In articol:

Chiar dacă lucrurile între el și Bianca încă sunt incerte, iar viitorul lor împreună stă sub semnul întrebării, Livian a spus de mai multe ori că exclude posibilitatea de a-și face o altă relație în emisiunea "Puterea Dragostei", mărturisind că și în afara competiției i-ar fi foarte greu să se gândească la o altă femeie.

Citeste si: Pe cine nu suporta Mocanu cel mai mult din casa "Puterea dragostei"! Reactia lui Jador: "Si mie imi e cel mai antipatic"

Deși Ella este o femeie foarte frumoasă și care atrage imediat atenția bărbaților, Livian a dezvăluit motivul pentru care nu ar putea niciodată să formeze un cuplu cu ea.

Motivul pentru care Livian nu ar putea avea niciodată o relație cu Ella: "Nu mă lasă..."

Livian și Ella se înțeleg foarte bine, dar nu s-a pus nicio secundă problema ca între cei doi să existe mai mult decât o simplă prietenie.

Citeste si: Livian a spus tot adevărul. A vrut sau nu Bianca să îi fure bani de pe card: "De câteva luni bune nu are card"

Într-un vlog postat pe canalul său de Youtube, Livian a explicat de ce el și Ella nu ar putea avea niciodată o relație, iar totul are legătură cu Jador.

"Ella a avut treabă cu Jador și principiile nu mă lasă să am treabă cu femeia unui prieten. Femeia sau fosta femeie. Între mine și Ella e doar o relație de prietenie.", a explicat Livian.

Citeste si: De ce sora Siminei de la Puterea Dragostei nu si-a vazut nepotelul pana acum

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate