Livian a spus tot adevărul. A vrut sau nu Bianca să îi fure bani de pe card: "De câteva luni bune nu are card"

După ce au apărut informații potrivit cărora Bianca ar fi încercat să îi fure lui Livian banii de pe card, concurentul de la "Puterea Dragostei" a vrut să lămurească lucrurile.


In articol:

Livian și Bianca reușesc de fiecare dată să stârnească controverse.

Citeste si: Ella, mesaj pentru Andreea Mantea: "Este omul care..." Ce a spus despre prezentatoarea de la "Puterea Dragostei"?

Dacă nu se ceartă, atunci apar alte detalii care dau naștere unor conflicte serioase, cei doi fiind mereu în mijlocul acestor tensiuni.

Livian a spus tot adevărul. A vrut sau nu Bianca să îi fure bani de pe card: "De câteva luni bune nu are card"

De această dată, totul a pornit de la un zvon potrivit căruia Bianca ar fi încercat să îi fure banii lui Livian de pe card. Se pare că informația este una falsă, Livian lămurind lucrurile prin intermediul unui live postat pe canalul său de Youtube.

Citeste si: Jador, batut de mama lui! Ce a enervat-o atat de tare pe femeie

Concurentul de la "Puterea Dragostei" a vrut să clarifice această situație, explicând că a fost vorba doar despre o neînțelegere. 

"Toată chestia cu Bianca, cu cardul, nu e cum se speculează pe internet că a vrut să îmi fure banii. Nu, nici vorbă de așa ceva. Toată chestia e că a vrut să își facă o comandă, ea și-a pierdut cardul, l-a băgat în bancomat și i l-a reținut. De câteva luni bune nu are card și avea nevoie de cardul meu. (...) Cardul nu se dă! E ca și cum îi dau ei cardul și mâine dispar bani din cont. Nu că nu am încredere în ea pentru că în ea am cea mai mare încredere, dar să nu se ajungă acolo. Asta vă sugerez și vouă să nu dați și nici să nu cereți.", a spus Livian.

Citeste si: Care a fost, de fapt, primul bărbat pe care Roxana l-a plăcut la Puterea dragostei! Îi spunea ”Amore”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate