Cum arată femeia perfectă pentru Cătălin de la "Puterea Dragostei"? Iată ce condiții trebuie să îndeplinească: "Cu restul ne descurcăm noi"

A venit la "Puterea Dragostei" ca să își găsească jumătatea, dar până acum nu a reușit să facă acest lucru. Cum arată femeia perfectă pentru Cătălin?


In articol:

Cătălin de la "Puterea Dragostei" nu a reușit să formeze un cuplu cu nicio fată din emisiune, iar în urmă cu ceva timp se declara dezamăgit de faptul că în competiție a găsit orice, dar numai iubirea adevărată nu.

Citeste si: Simina a recunoscut totul: "L-am mințit pe Alex" Ce motiv a avut?

Personalitatea lui l-a făcut să fie de multe ori în mijlocul disputelor, fiind criticat pentru părerile pe care le-a avut pe marginea anumitor subiecte.

Cum arată femeia perfectă pentru Cătălin de la "Puterea Dragostei"?

După ce Ligi s-a despărțit de Philip, mulți au crezut că aceasta ar putea forma un cuplu cu Cătălin, însă cei doi nu au ajuns la un numitor comun, astfel că nu s-a întâmplat nimic mai mult.

Se pare că atunci când vine vorba despre femei, Cătălin este un bărbat destul de pretențios, căutând ca femeia de lângă el să aibă niște calități aparte.

Citeste si: Ce promisiune i-a făcut Berna lui Philip? Relația lor e din ce în ce mai serioasă: "O să îndurăm..."

Cu toate că nu a dezvăluit exact profilul complet al femeii perfecte pentru el, Cătălin a postat la story o fotografie care oferă câteva indicii referitoare la calitățile pe care ar trebui să le aibă femeia care vrea să îl cucerească.

"Să ne placă amândurora vinul, călătoriile și apusul, cu restul ne descurcăm noi.", este citatul pe care Cătălin l-a distribuit pe instagram.

Deși nu o arată, se pare că este un bărbat romantic și care pune accentul mai mult pe emoții și mai puțin pe aspectul fizic.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei este pregătit să înceapă o nouă viață fără Bianca: „Nu mai vreau nimic. Un nou început!”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate