Motivul incredibil pentru care un tânăr de doar 20 de ani vrea să-și pună capăt zilelor prin sinucidere asistată

,
sinucidere-asistată-20-de-ani

Motivul incredibil pentru care un tânăr de doar 20 de ani vrea să-și pună capăt zilelor prin sinucidere asistată

[Sursa foto: GoFundMe via digi24.ro]

Un băiat de doar 20 de ani, îngenuncheat de evenimentele ce se întâmplau în viața sa, a decis să-și pună capăt zilelor prin sinucidere asistată. Din cauza bolii de care suferă, șansele sale de supraviețuire sunt de 50%.


In articol:

La doar 20 de ani, Eric vrea să părăsească această lume. Tănărul este copleșit de evenimentele neplăcute care, în mare măsură, au avut loc în viața sa și a decis să apeleze la sinucidere asistată.

Conform New York Post, relatează digi24.ro, Eric Coulam are șanse de supraviețuire de 50% și, de asemenea, mai are nevoie și de șase transplanturi de organe. Cu toate acestea, Eric nu vrea să fie supus operațiilor și nici tratamentelor dureroase menite să îl ajute.

În luna mai, acesta le-a spus părinților că vrea să se sinucidă, deoarece legea canadiană îi dă dreptul la sinucidere asistată. Condiția este ca cei care vor să apeleze la acest drept să se confrunte cu o „boală sau cu o dizabilitate gravă și incurabilă”. De asemenea, vârsta minimă trebuie să fie de 18 ani.

„Va fi sfârşitul suferinţei. Sufăr toată ziua. Trăiesc de foarte mult timp într-o cameră cu patru pereţi şi m-am săturat", le-a spus Eric jurnaliștilor.

Citeste si: Nepotul lui Gabi Luncă se află pe muchie de cuțit! Are șanse mici de supraviețuire: „Doar o minune îl mai poate salva!”

Cu ce se confruntă Eric și de ce vrea să apeleze la sinucidere asistată?

Eric Coulman se confruntă, de o bună perioadă de timp, cu afecțiuni gastrointestinale. Această afecțiune îi provoacă dureri extrem de mari, motiv pentru care are nevoie de tratamente chinuitoare.

Eric a fost supus unui număr foarte mare de analize, investigații ce au fost realizate la șapte spitale canadiene, în speranța că medicii vor reuși să îi pună diagnosticul exact.

Cu toate acestea, timp de zece ani, nu s-a aflat cauza exactă a bolii sale.

sinucidere-asistată-20-de-ani

Motivul incredibil pentru care un tânăr de doar 20 de ani vrea să-și pună capăt zilelor prin sinucidere asistată

[Sursa foto: Istock]

În urmă cu doi ani, starea de sănătate a lui Eric s-a agravat. Prin urmare, acesta a fost nevoit să fie supus unei intervenții chirurgicale, în urma căreia o parte din intestin i-a fost îndepărtat. Cu toate acestea, lucrurile nu au mers deloc conform planului, iar Eric a intrat în șoc septic.

Așadar, pentru a-și reveni, acesta are nevoie de transplant pentru șase organe diferite, iar șansele de vindecare sunt de doar 50%.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății avertizează: „Este periculos să presupunem că Omicron va fi ultima variantă” Când se va termina pandemia de coronavirus

Eric este sigur de decizia sa

 „M-am gândit mult timp la asta. Familia își face griji pentru mine, dar ştiu că este ceea ce vreau să fac.

Uneori, stau noaptea și mă gândesc şi mă întristez, însă, în cea mai mare parte a timpului, aştept ziua morții, pentru că am dureri foarte mari. Iau multe medicamente doar pentru a mă simți confortabil câteva ore”, a mărturisit Eric.

În timpul sinuciderii asistate, pacientului i se administrează injectabil sau un medicament pe cale orală. Întregul procedeu are loc sub supravegherea medicilor și al asistenților, iar trecerea în neființă este lipsită de durere.

 

Citește-ne pe

Citește și:

EXCLUSIV Bărbatul cu probleme psihice care şi-a măcelărit familia, în Argeş, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004

Ce alternative au propus femeile din America, după ce avortul a fost interzis prin lege

Tensiunea ia amploare! Un oficial din Taiwan spune că 17 avioane de vânătoare chinezești au depășit linia mediană a Strâmtorii

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Pastila pentru avort poate fi folosită de femeile din Japonia, dar doar cu o condiție care a scandalizat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies