Nepotul lui Gabi Luncă se află pe muchie de cuțit! Are șanse mici de supraviețuire: „Doar o minune îl mai poate salva!”

,
Onoriu

Nepotul lui Gabi Luncă se află pe muchie de cuțit! Are șanse mici de supraviețuire: „Doar o minune îl mai poate salva!”

[Sursa foto: Facebook Daniel Onoriu]

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, se află pe muchie de cuțit în aceste momente. Bărbatul este în comă după ce a avut o hemoragie internă, în urma unei intervenții de micșorare a stomacului.


In articol:

Nepotul lui Gabi Luncă, pilotul de raliuri Daniel Onoriu, se luptă din greu să trăiască. Bărbatul a intrat în comă din cauza unei hemoragii interne cauzate de o operație de micșorare a stomacului la o clinică privată din Turcia.

Nepotul lui Gabi Luncă se luptă să trăiască! Soția lui Daniel Onoriu este dărâmată de durere

Onoriu

Nepotul lui Gabi Luncă se luptă să trăiască! Soția lui Daniel Onoriu este dărâmată de durere

[Sursa foto: Facebook Daniel Onoriu]

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, este distrusă de durere si tot ce își dorește este ca soțul ei să se trezească și să își revină dar, din nefericire, șansele sunt destul de mici.

Citeste si: Carambol cu peste 20 de mașini, în Capitală. Traficul este restricționat pe Șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii

„Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…” , a declarat Isabela.

Pilotul a mai avut probleme grave în trecut. În 2006, Daniel Onoriu a fost implicat într-un accident rutier foarte grav, dar a fost norocos și a scăpat. Pilotul se afla pe motocicletă atunci când a intrat în plin într-un autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Din nefericire, de data asta, chiar cei care trebuiau să-l salveze i-au pus viața în pericol.

Citeste si: Daniel Onoriu, în stare critică la spitalul Floreasca: „Următoarele ore sunt decisive pentru el” Pilotul de raliuri ar fi suferit o hemoragie internă

„L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n.

red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat.

Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic.”

, a mai spus soția lui Daniel Onoriu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Carambol cu peste 20 de mașini, în Capitală. Traficul este restricționat pe Șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii

Mesajul lui Vladimir Putin de Ziua Principatelor Române

Din pacate, incepem saptamana cu o stire trista! Doliu in Romania: s-a dus si el! Ni se prapadesc artistii

Daniel Onoriu, în stare critică la spitalul Floreasca: „Următoarele ore sunt decisive pentru el” Pilotul de raliuri ar fi suferit o hemoragie internă

BREAKING NEWS: Explozie urmată de un incendiu la Aerostar Bacău. Trei persoane au fost transportate de urgență la spital

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies