Motivul despărțirii dintre Tavi Colen și Elena, fosta lui parteneră. Artistul are o relație de peste 15 ani cu Emma de la ZU

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 17 mai 2024, 15:23

De ce s-au despărțit Tavi Colen și Elena

Sursa: Facebook Tavi Colen; Cancan

Tavi Colen și Elena s-au despărțit în anul 2011, iar acest subiect a fost foarte mediatizat la acea vreme, întrucât partenera lui descoperise că acesta o înșela cu o colegă din trupă.

Tavi Colen, fostul membru al trupei Talisman, ar fi înșelat-o pe Elena cu Ema, colega lui de trupă. Chiar fosta lui iubită, cu care are și un copil, a făcut publice diverse detalii despre infidelitatea bărbatului, care, în cele din urmă, a dus la despărțire.

Care este motivul despărțirii dintre Tavi Colen și Elena

Fosta parteneră a artistului a remarcat diverse gesturi bizare din partea lui, care i-au dat de bănuit, despre care a povestit în cadrul emisiunii Cancan TV: „Tavi mi-a interzis să apar

la spectacolele în care era și Ema. De ce? Asta numai el știe. Ema este colega lui de trupă de un an și jumătate, dar ei se cunosc de 9 ani".

De asemenea, femeia a mărturisit faptul că apropierea dintre cei doi devenea din ce în ce mai evidentă și, mai mult decât atât, colega de trupă a bărbatului ar fi încercat să aducă intrigi în familia lor.

„Avea o relație foarte apropiată cu Ema Ștefan, colega lui de trupă. Imaginile surprinse de paparazzi nu m-au surprins. Erau apropiati de mai bine de nouă ani. O simplă colegă de trupă nu ar avea atâtea influențe negative. Venea acasă cu idei. El singur a recunoscut că Ema îi spunea anumite lucruri. Îmi făcea reproșuri”,  a povestit Elena, conform sursei citate.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și Emma! Tânăra a fost o mare fană a trupei Talisman

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Deși cântărețul nu a venit cu un punct de vedere despre această situație, fosta lui parteneră nu a adus în prim-plan numai bănuielile despre infidelitatea lui, ci și dovezile pe care le-a descoperit: „Au fost niște

mesaje pe care le-am găsit”.

Tavi Colen ar fi înșelat-o pe Elena cu Ema Ștefan 

După ce iubita lui a citit conversațiile cu Ema, acesta a preferat să evite subiectul: „După ce am văzut mesajele i-am cerut prima oară explicații lui, însa niciodată nu avea un răspuns. Mereu îmi zicea că nu ma interesează, că treaba mea este copilul și casa”.

Elena a vrut să-i ceară socoteală și colegei lui de trupă, de la acea vreme, însă aceasta a negat totul: „ Am căutat-o. I-am cerut explicații pentru ceea ce descoperisem. Ea a fost un pic mai comunicativă, dar tocmai pentru a se eschiva din aceasta problemă, pentru că nu era în beneficiul ei să se afle în această relație. Mi-a spus că nu este adevărat, că erau doar simpli colegi".

Citește și: Cum arată ferma pe care Tavi Colen o deține în mijlocul Bucureștiului! Are peste 1000 de mp de teren cu grădină și animale

În cele din urmă, din această cauză, Elena și Tavi Colen au decis să meargă pe drumuri separate și să-și refacă viețile, întrucât femeia nu a mai acceptat respectiva situație: „Nicio femeie cu capul pe umeri nu pleacă de acasă de prea mult bine. Au fost probleme.(...) Un motiv- infidelitatea. Am avut dovezi”.

În prezent, cântărețul este de 15 ani într-o relație cu Emma de la ZU. Deși între cei doi este o diferență de 21 de ani, acest lucru nu îi împiedică din a trăi o poveste de iubire fericită și autentică.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!