Cum arată ferma pe care Tavi Colen o deține în mijlocul Bucureștiului! Are peste 1000 de mp de teren cu grădină și animale

Autor: Diana Ghita

Cum arată curtea lui Tavi Colen

Sursa: click.ro

Tavi Colen pare să iubească viața la curte, așa că a decis ca, în urmă cu 19 ani, să își facă o fermă chiar în centrul Capitalei.

Tavi Colen, din trupa Talisman, are o curte plină de multiple soiuri de arbori și plante, printre care crește și câteva animale. Acesta pare să fie cu adevărat pasionat de agricultură, iar faptul că stă în inima Bucureștiului nu l-a oprit din a face ceea ce îi place.

Cum arată ferma pe care Tavi Colen o deține în mijlocul Bucureștiului 

Curtea de vis, în care cântărețul crește pomi fructiferi, cultivă zarzavaturi și crește găini și rațe se întinde pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați, iar el o numește „locul meu de joacă”.

Tavi Colen se mândrește cu spațiul pe care a reușit să-l amenajeze, dar și de rezultatele muncii sale zilnice în gospodărie. Acesta a plantat diverse soiuri de pomi fructiferi, printre care se numără cireși, meri și peri.

De asemenea, artistul are și o frumoasă viță de vie și mai mulți brăduți decorativi.

Pe lângă toate acestea, bărbatul are și o grădină plină cu zarzavaturi, pe care le consumă atât proaspete, în sezon, cât și conservate, pe toată durata anului. Tavi Colen nu consumă doar legume bio, ci și carne și ouă, de la păsările crescute în curte.

Citește și: Care este numele real al lui Tavi Colen! Ce studii si ce meserie are membrul fondator al formatiei Talisman

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

În gospodăria cântărețului se regăsesc 50 de găini, 30 de rațe, curci, pe care le îngrijește zilnic. De asemenea, acesta are și doi câini, un iepure și 300 de porumbei cu care merge la concursuri.

Cum se simte Tavi Colen în ferma creată de el

Artistul iubește viața la țară și a dezvăluit, pentru click.ro, că a învățat să fie un bun gospodar pe vremea când locuia în Târgu Jiu: „Totul e pus numai de mâna mea, îngrijit, stropit şi săpat de mine.

Eu am crescut la curte, la Târgu Jiu, şi tot ce ştiu despre agricultură am învăţat de la mama mea. Cum să îngrijesc animalele am învăţat din perioada liceului veterinar”.

Tavi Colen a cumpărat terenul din spatele Palatului Parlamentului acum 19 ani, unde a construit totul de la zero, inclusiv căsuța, întrucât acolo se aflau doar două case lăsate în paragină, când a achiziționat spațiul. 

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și Emma! Tânăra a fost o mare fană a trupei Talisman

„Stăteam la bloc înainte. Dar visam la o curte, voiam să simt pământul sub picioare.(...) Mă simt atât de bine, e relaxant. Acesta este locul meu de joacă pentru oameni mari. În plus, am impresia că locuiesc într-un parc”,  a

mai declarat cântărețul, pentru sursa citată.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!