Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și Emma! Tânăra a fost o mare fană a trupei Talisman

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 mai 2024, 17:09
Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și Emma
Sursa: Facebook Silviu Octavian Calugaru (Tavi Colen)

Tavi Colen a făcut parte din trupa Talisman, iar acesta se iubește de 16 ani cu Emma, pe care a cunoscut-o când ea era o adolescentă.

Tavi Colen este cunoscut pentru trupa din care a făcut parte, Talisman, alături de Alin Oprea. Artistul nu și-a dorit să își expună viața în luminile reflectoarele, însă cu toate acestea, nu ascunde că a avut parte de o căsnicie nereușită înainte să își găsească sufletul pereche, Emma. Iată care este diferența de vârstă dintre Tavi Colen și Emma.

Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și Emma

Tavi Colen este un apreciat artist din țara noastră, ce a pus bazele trupei Talisman, iar de 16 ani trăiește o poveste de dragoste cu Emma, ce a fost și fană a acestei trupe celebre. Emma Ștefan are 35 de ani, iar aceasta împărtășește pasiunea pentru muzică cu Tavi Colen, fiind chiar în aceeași trupă muzicală.

Povestea celor doi a început în perioada în care Emma era încă o adolescentă, ce aprecia foarte mult trupa Talisman, însă în acea perioadă nu a avut loc nicio apropiere romantică între cei doi.

În această perioadă, Tavi Colen era însă însurat cu Elena, de care a divorțat și cu care are un băiat de 17 ani, pe nume Mario. 

Citește și: Tavi Colen ii da replica finei sale: "Nu stiu cu ce drept a vorbit despre lucruri din viata mea personala. Nu ma intereseaza astfel de scandaluri" VIDEO

Timpul a trecut, iar Tavi Colen și Emma s-au reîntâlnit, atunci când acesta era singur și au decis să își trăiască povestea de dragoste, deși între cei doi este o diferență de vârstă de 21 de

ani, Emma având 35 de ani, iar Tavi Colen 56 de ani. Cu toate acestea, iubirea dintre cei doi este puternică, iar vârsta nu a reprezentat niciodată un inconvenient, deși relația celor doi a stârnit o mulțime de controverse din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Emma a explicat în mai multe rânduri care este secretul unei relații fericite și longevive, precum cea pe care o are cu Tavi Colen, iar elementul de bază este răbdarea. Între parteneri este important să existe comunicare, respect și grijă, dar și mai important este să fie susținere necondiționată, astfel încât partenerii să nu se simtă captivi în relație, luptând singuri pentru propriile vise.

”Sunt, de fapt, trei. Răbdare, răbdare și răbdare. Să fim serioși. Când vorbim despre relațiile de lungă durată trebuie să fie mai mult decât iubire. Trebuie să fie și comunicare și respect, multă grijă și atenție unul față de celălalt, dar și față de visurile pe care fiecare dintre noi, independent de celălalt, le are. Cred că acolo se traducea dragostea cel mai frumos. În respectul pe care îl acorzi visului partenerului tău și să-i dau spațiu să crească în direcția aia”, e declarat Emma într-o emisiune TV, potrivit libertateapentrufemei.ro

Fosta soție a lui Tavi Colen l-a acuzat pe acesta că a înșelat-o

Înainte ca Tavi Colen să aibă o frumoasă poveste de dragoste cu Emma, acesta a fost căsătorit cu Elena, alături de care are și un băiat, Mario. Din nefericire, relația celor doi nu a avut un final fericit, iar cei doi au divorțat. Ulterior, Elena a adus mai multe acuzații asupra lui Tavi Colen, spunând că acesta ar fi înșelat-o cu colega sa de trupă, Emma Ștefan.

Tavi Colen și Elena au fost împreună timp de 7 ani, însă femeia a recunoscut că relația lor nu mai mergea așa bine în ultimii doi ani, iar oricât de mult și-ar fi dorit să o facă să meargă, cei doi și-au dat seama că nu sunt compatibili. Deși aceasta a declarat că erau incompatibili, un alt motiv pentru divorț a fost infidelitatea, Elena mărturisind că a găsit numeroase mesaje romantice pe care nu le putea accepta, potrivit cancan.ro.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!