Monica Gabor şi Mr. Pink, sărbătorile în familie alături de copii! Cum sărbătoreşte Crăciunul fosta soţie a lui Irinel Columbeanu

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 dec 2020, 15:04
Monica, Irina şi Mr Pink, sărbători în familie.
Sursa: Instagram

Monica Gabor, sărbătoreşte Crăciunul în familie alături de fiica sa Irina, de partenerul său milionarul Mr. Pink şi de fiul acestuia.

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu  locuieşte în America alături de partenerul său Mr.Pink. Trăieşte cea mai frumoasă poveste de dragoste lângă milionarul chinez, semn că fost scorpie de la Izvorani şi-a găsit liniştea în braţele acestuia.

Cum petrece Monica Gabor de Crăciun

Monica Gabor, fostă Columbeanu se bucură de viaţa pe care o are în state, Mr.Pink îi face toate poftele şi nu doare

ei, ci şi fiicei sale Irina.

De Crăciun, Monica a postat o fotografie emoţionantă pe contul său de Instagram, în care apare alături de iubitul ei Mr.Pink, fiul acestuia, dar şi de Irina, care a crescut foarte mult şi este deja o domnişoară în toată firea, seamănă foarte mult cu mama ei.

Citeste si: Cum a pierdut Irinel Columbeanu o avere colosală! Omul de afaceri a enumerat motivele în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Banii se pot pierde foarte ușor!”

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

De asemenea, se poate observa în poză cum fiul milionarului radiază de fericire în timp ce Monica îl îmbrăţişează. Cel mic zâmbeşte cu gura până la urechi şi se pare că este foarte apropiat de fosta doamnă Columbeanu. Este bine ştiut că cei doi au o relaţie foarte strânsă. Astfel, Monicăi nu-i rămâne decât să se bucure de frumoasa familie pe care o are.

Nicoleta Luciu a răbufnit! Actrița vrea să-l dea în judecată pe Nuțu Cămătaru pentru că a dezvăluit detalii din intimitatea lor

Poza a fost însoţită de un mesaj, sau

mai bine zis de două, unul în engleză şi unul în română, cu acelaşi text. Monica trăieşte de ani buni în California, astfel a făcut urări în cele două limbi, semn că nu a uitat de unde a plecat. 

"Crăciun fericit tuturor românilor de pretutindeni", a scris Monica Gabor pe Instagram

Citeste si: Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical. Cum a ajuns să se mute dintr-o vilă de lux într-un apartament cu chirie?