Monica Gabor şi Mr. Pink, sărbătorile în familie alături de copii! Cum sărbătoreşte Crăciunul fosta soţie a lui Irinel Columbeanu

,
Monica, Irina şi Mr Pink
Monica, Irina şi Mr Pink, sărbători în familie.[Sursa foto: Instagram]

Monica Gabor, sărbătoreşte Crăciunul în familie alături de fiica sa Irina, de partenerul său milionarul Mr. Pink şi de fiul acestuia.


In articol:

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu  locuieşte în America alături de partenerul său Mr.Pink. Trăieşte cea mai frumoasă poveste de dragoste lângă milionarul chinez, semn că fost scorpie de la Izvorani şi-a găsit liniştea în braţele acestuia.

Cum petrece Monica Gabor de Crăciun

Monica Gabor, fostă Columbeanu se bucură de viaţa pe care o are în state, Mr.Pink îi face toate poftele şi nu doare ei, ci şi fiicei sale Irina.

De Crăciun, Monica a postat o fotografie emoţionantă pe contul său de Instagram, în care apare alături de iubitul ei Mr.Pink, fiul acestuia, dar şi de Irina, care a crescut foarte mult şi este deja o domnişoară în toată firea, seamănă foarte mult cu mama ei.

Monica şi familia de Crăciun
Monica şi familia de Crăciun.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum a pierdut Irinel Columbeanu o avere colosală! Omul de afaceri a enumerat motivele în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Banii se pot pierde foarte ușor!”

De asemenea, se poate observa în poză cum fiul milionarului radiază de fericire în timp ce Monica îl îmbrăţişează. Cel mic zâmbeşte cu gura până la urechi şi se pare că este foarte apropiat de fosta doamnă Columbeanu.

Este bine ştiut că cei doi au o relaţie foarte strânsă. Astfel, Monicăi nu-i rămâne decât să se bucure de frumoasa familie pe care o are.

Poza a fost însoţită de un mesaj, sau mai bine zis de două, unul în engleză şi unul în română, cu acelaşi text. Monica trăieşte de ani buni în California, astfel a făcut urări în cele două limbi, semn că nu a uitat de unde a plecat. 

"Crăciun fericit tuturor românilor de pretutindeni", a scris Monica Gabor pe Instagram

Citeste si: Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical. Cum a ajuns să se mute dintr-o vilă de lux într-un apartament cu chirie?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Imagini din apartamentul în care Irinel Columbeanu stă cu chirie! Fostul milionar își face singur mâncare și curățenie FOTO

ULTIMA ORĂ Timișoara intră în carantină! Șeful CJ Timiș critică decizia: 'Nu sunt de acord...'

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

Cum a pierdut Irinel Columbeanu o avere colosală! Omul de afaceri a enumerat motivele în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Banii se pot pierde foarte ușor!”

Cât l-a costat pe Irinel Columbeanu căsnicia cu Monica Gabor? Celebrul om de afaceri, dovadă de sinceritate: „Dacă vă referiți la cheltuieli...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies