Cât l-a costat pe Irinel Columbeanu căsnicia cu Monica Gabor? Celebrul om de afaceri, dovadă de sinceritate: „Dacă vă referiți la cheltuieli...”

,
Irinel Columbeanu, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Irinel Columbeanu, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mariajul lor a ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor, relația lor fiind încă de la început una controversată. Acum, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre sumele de bani cheltuite în timpul căsniciei cu Monica Gabor.


In articol:

Diferența de vârstă dintre ei nu a contat, astfel că, pentru o perioadă, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Ulterior, mariajul celor doi nu a mai funcționat, motiv pentru care au decis să divorțeze.

Irinel Columbeanu a vorbit despre cheltuielile din perioada în care era căsătorit cu Monica Gabor

Pe lângă deciziile neinspirate pe care le-a luat în afaceri, apropiații lui Irinel Columbeanu au considerat că de vină pentru situația financiară actuală a acestuia sunt și aventurile sale amoroase. Se pare că omul de afaceri ar fi pierdut mulți bani dorind să le facă pe plac femeilor din viața lui. În ceea ce privește căsnicia cu Monica Gabor, omul de afaceri recunoaște că a cheltuit sume mari de bani, însă nu a ținut niciodată o evidență a banilor, având în vedere că a trăit clipe frumoase alături de fosta soție. 

Citeste si: Irinel Columbeanu răspunde întrebărilor lui Denise Rifai, în această seară, la Kanal D!

„Sincer, nu știu să vă răspund fiindcă nu am ținut vreun decont.

Se mai spunea, nu știu dacă ați spus dumneavoastră aici, că era minoră când ne-am cunoscut, ori ea s-a născut în 1987, pe 8 ianuarie, ceea ce înseamnă că în 2005 avea peste 18 ani. Nu mai facem socoteala ca să vedem exact câți pentru că nici nu știu dacă mai contează. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost depășite de valoarea clipelor petrecute împreună și de aceea probabil că sunt tulburat în a trage o linie finală pentru a vă împărtăși decontul.”,
a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea venită din partea jurnalistei Denise Rifai, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în anul 2006, nunta lor fiind una extravagantă și despre care s-a vorbit foarte mult în spațiul public. Cei doi au devenit ulterior părinții unei fetițe, urmând ca mai apoi să divorțeze din cauza neînțelegerilor. 

Citeste si: Imagini din apartamentul în care Irinel Columbeanu stă cu chirie! Fostul milionar își face singur mâncare și curățenie FOTO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical. Cum a ajuns să se mute dintr-o vilă de lux într-un apartament cu chirie?

Date ASCUNSE: Guvernul din Mexic a declarat cu 35% mai puține decese din cauza COVID-19 decât în realitate

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Gest neașteptat făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu. Cum vrea să-l salveze de la sărăcie

Irinel Columbeanu nu mai are bani nici de chiria la doua camere, unde locuieste cu iubita

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies