Momente triste în Casa iubirii! Laurențiu a luat o decizie radicala si neașteptată în privința Emmei! „N-am vrut să te dau mai tare peste cap, dar am vrut să-ți zic din timp” Iată cum a reacționat concurenta, care încă mai spera la o relație!

Author: Ana Filip
Actualizat: 31 mar 2023, 19:50

Laurențiu a dat cărțile pe față astăzi în Casa iubirii și i-a spus Emmei ce decizie a luat în privința relației lor! Concurenta abia și-a stăpânit lacrimile, după ce Laurențiu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a respins-o! „Am vrut să-ți zic din timp că nu sunt sigur!”

Concurenții din Casa iubirii au venit cu speranța că își vor întâlni jumătatea în cadrul show-ului și încearcă să se cunoască din ce în ce mai bine. Aceștia au parte în fiecare ediție de noi provocări de senzație, de momente romantice menite să îi apropie de cei pe care îi admira, dar și de răsturnări uluitoare de situație și chiar de tensiuni aprige iscate din gelozii sau orgolii puternice.

În ediția de joi, Laurențiu și-a exprimat dezamăgirea față de atitudinea Emmei, concurență pe care de ceva timp o admira și a recunoscut că o simpatizează. Ieri, Andreea Mantea și-a dorit enorm să îi ajute și să îi reapropie, oferindu-le un date de zi, pentru a avea ocazia de a se cunoaște mai bine.

Momente triste în Casa iubirii! Laurențiu a decis să pună punct perioadei de cunoaștere cu Emma

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Laurențiu a decis să nu mai prelungească agonia și să îi transmită Emmei decizia pe care a luat-o în privința relației lor. Tânărul a mărturisit că s-a gândit foarte mult la tot ceea ce s-a întâmplat între ei în ultimele zile și a ajuns la concluzia că e momentul să pună punct perioadei lor de cunoaștere, deoarece crede că nu sunt potriviți pentru a construi împreună o relație.

Ionuț: Relația cu Emma, regreți ceva? Vrei să mai dai o șansă? Să o rezolvi cumva sau e un capitol încheiat?

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Laurențiu: M-am gândit mult la chestia asta și m-a dat puțin înapoi tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile! Suntem de ceva timp în perioada asta de cunoaștere și m-am gândit și cred că ar fi trebuit să simt mai mult după toată perioada asta care

a fost destul de lungă! Și după cele întâmplate nu știu sigur dacă suntem potriviți unul pentru celălalt! Nu vreau să credeți că am luat eu o decizie așa drastică pentru că nu e vorba doar despre ce s-a întâmplat în ultimele zile! Știu că treci și printr-o perioadă mai dificilă și n-am vrut neapărat să-ți zic chestiile astea acum, n-am vrut să te dau mai tare peste cap, dar am vrut să-ți zic din timp și cât mai repede! Că să nu apară alte lucruri nedorite, cum au apărut de exemplu în cuplul lui Radu cu Cristina! Și am vrut să-ți zic din timp că nu sunt sigur că suntem persoane potrivite!

Horoscop chinezesc marți, 23 mai 2023: Zodiile care iau cele mai bune decizii. Intuiție extraordinară în ziua Șarpelui de Metal

Citește și: Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru cuplul format din Bianca și Alex! Iată ce propunere au primit Emma și Laurențiu și ce reacții s-au stârnit în Casă iubirii! „Eu vreau să va ajut! Cine știe poate o pupi mâine!”

Citește și: Cristina tună și fulgeră! Radu a chemat-o pe Emma în camera roșie. Se pare că tânărul are chef de jocuri, însă fosta lui iubita nu este deloc încântată de strategiile lui