Mihaela și Robert, critici aprige la adresa lui Marinel! „Când ai avut ocazia m-ai atacat!” Iată ce au vorbit cei doi concurenți în timpul întâlnirii lor romantice despre ceilalți colegi din Casa iubirii și cum a reacționat Marinel!

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 mar 2023, 20:14
casa iubirii Foto(4)

Mihaela i-a declarat război lui Marinel

Sursa: Captură KANAL D

Mihaela a dat cărțile pe față și a spus cu ce a deranjat-o Marinel! Concurenta a făcut dezvăluiri uluitoare! „Marinel e cățelușul lui Radu!” Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi provocări, noi momente de senzație, surprize de pomină, dar și de răsturnări neașteptate de situație și chiar de tensiuni aprige, care ii pun la grele încercări mai ales pe cei care deja se află într-o relație în cadrul show-ului. În ediția de marți, băieții au fost luați prin surprindere de apariția unei noi concurente, Erisa, care a mărturisit că a venit pentru a-l cuceri pe Marinel, pe care l-a plăcut din prima clipă în care l-a văzut la televizor.

În ediția de astăzi, Mihaela și Robert au avut parte în sfârșit de o întâlnire romantică în afară casei. Cei doi concurenți au ajuns într-un parc de distracții din București, unde s-au bucurat asemenea unor copii și au încercat să se cunoască mai bine.

Mihaela și Robert, critici aprige la adresa lui Marinel! „Când ai avut ocazia m-ai atacat!” 

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Andreea Mantea a deschis un subiect foarte sensibil, spre marea uluire a Mihaelei și a lui Robert, care au fost surprinși.

Deși sperau că vor fi întrebați doar despre întâlnirea lor și despre modul în care au petrecut câteva ore frumoase împreună, Mihaela și Robert au fost nevoiți să spună în fața tuturor celor din Casa iubirii ce anume au discutat împreună despre unii dintre colegii lor.

Întrebată dacă i-a adus anumite critici aspre lui Marinel, în timpul întâlnirii cu Robert, Mihaela a recunoscut că își asumă tot ceea ce a spus deoarece toate afirmațiile făcute sunt adevărate.

Concurenta a spus că Marinel este mereu în preajma lui Radu și acționează numai după cum i se spune asemenea unul cățeluș. Moment în care Marinel s-a înfuriat teribil și a încercat să aducă argumente pentru a combate jignirile aduse de Mihaela.

Mihaela: Că Marinel e cățelușul lui Radu... Asta am spus-o și în camera Cristinei! Da, eu îmi asum tot ce spun! Acum nu mai știu cum a venit discuția, dar da! Am zis că da!

Marinel: Tu pe mine m-ai văzut un cățeluș? Adică tu pe mine nu mă vezi un bărbat asumat?

Mihaela: Nu ești asumat!

Marinel: Eu am zis tot timpul că pe mine în viață asta și cât o să trăiesc nu o să mă comande nimeni în afară de mama și de tată, dar câteodată nu ascult nici de ei! Eu dacă vreau să fac ceva fac pe spatele meu!

Radu: Urat să spui așa ceva, Mihaela!

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Marinel: În primul rând n-am vorbit urat de ține! Nu te-am jignit niciodată cu nimic! Nu ți-am spus că ești așa... că te influențează cineva! Niciodată n-am dat nimic despre ține! Și tu vii să-mi spui mie că sunt cățeluș? Eu care mi-am asumat orice și îmi asum oricând la orice ora în casă asta și în afară!

Mihaela: Mereu m-am ferit să te votez din respect că ești de la mine din zona! Te multe ori am zis să te votez și nu am îndrăznit să fac asta!

Marinel: Am făcut ceva, am spus ceva la adresa ta?

Mihaela: În schimb, tu, de câte ori ai avut ocazia m-ai tocit mă omule, mă! Știi cu ce!

Marinel: Cu ce? Nu ridică tonul!

Mihaela: Când îmi aduc aminte fiecare faza! Când ai avut ocazia m-ai atacat!

Fahriye Evcen, soția celebrul actor Burak Ozcivit, petrecere fabuloasă, cu ocazia zilei sale de naștere! Iată imagini inedite de la fastuosul eveniment desprins parcă din povești

Citește și: Erisa este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa brunetă a venit să îl cunoască mai bine pe Marinel! Iată cum a reacționat concurentul! „Îmi place vocea ta!”

Citește și: Mihaela și Robert, prima escapadă romantică! „Ești pregătită să ne luăm zborul?” Cei doi concurenți îl vor critica aspru pe Marinel! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii!