Radu îi dă speranțe deșarte Cristinei. Concurentul i-a dezvăluit că ar fi așteptat-o afară, dacă ar fi fost eliminat în gală. Ce spune Cristina despre decizia fostului ei iubit

Author: Madalina Maftei

Nona sare în apărarea Cristinei: ”Pentru că ea te iubește, se agață de orice speranță pe care i-o dai”

Sursa: Captură KANAL D

După ce s-au despărțit, Radu îi dă în continuare speranțe Cristinei. În gală, atunci când a fost pe cale să fie eliminat, acesta i-a spus tinerei că ar fi așteptat-o afară, asta dacă ar fi plecat acasă.

Radu a fost la un pas să părăsească Casa Iubirii în gala de duminică. Deși nu mai formează un cuplu cu Cristina, se pare că tânărul continuă să-i dea speranțe deșarte. Acesta a mărturisit că dacă ar fi plecat din casă, iar Cristina nu și-ar fi găsit pe nimeni în competiție, poate și-ar mai fi dat o șansă afară.

”Ceea ce am vrut eu să spun este că în cazul în care aș fi plecat în gala de ieri și Cristina, eu știu, pe durata acestei competiții nu și-ar fi putut găsi pe nimeni,

și nici eu afara nu mi-aș fi găsit pe nimeni până când ea ar fi ieșit din această competiție...să mai încercăm încă o dată afară”, a dezvăluit Radu.

Nona sare în apărarea Cristinei: ”Pentru că ea te iubește, se agață de orice speranță pe care i-o dai”

Nona intervine în discuția dintre Radu și Cristina și încearcă să-i explice tânărului că nu e bine să-i dea speranțe, căci Cristina îl iubește prea mult și se agață de orice mică speranță pe care i-o dă, mai ales după momentul din gală în

care s-a dus să o îmbrățișeze.

Citește și: Se încing spiritele între Bianca și Nona: "Ești o femeie care se cumpără!" Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, luni, 27 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Ionuț, la rândul, intervine și îi explică lui Radu că o persoană îndrăgostită se leagă de orice gest minor, în speranța că persoana pe care o iubește i-ar mai da o șansă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Ascultă-mă puțin, Radu. În condițiile în care un om este îndrăgostit de cineva și ăla îi dă pas, orice chestie mică, și dacă te duci să-i dai un pahar cu apă, ea crede că...”, i-a spus Ionuț lui Radu. 

Radu își dorește să aibă o relație de prietenie cu Cristina, deși tânăra are sentimente puternice pentru el.

”Ok, poți să faci orice acțiune de acum încolo și nu o să mai am nicio speranță că ne împăcăm”, a spus Cristina.

Citește și: Nona și Bianca, scandal de proporții în Casa iubirii! Nona i-a adus reproșuri și acuzații grave fostei sale prietene! Iată cum a reacționat Bianca! „Când ai avut nevoie de mine am fost acolo! Te-am ajutat cu multe chestii”