Momente de panică și spaimă teribilă pentru Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, care a suferit recent un accident rutier! Iată ce a pățit celebra actriță!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2023, 11:55

Ghinion teribil pentru celebra actrița Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, care a suferit recent un accident rutier pe o șosea aglomerată din Istanbul!

Hilal Altinbilek a cucerit publicul din Turcia încă de la vârsta de 20 de ani, când a debutat pe platourile de filmare și de atunci a jucat cu mare pasiune, iar talentul ei deosebit a fost remarcat și apreciat de cele mai importante case de producții turcești, care au distribuit-o în multe seriale de excepție. În prezent frumoasă actrița are 31 de ani și se bucură de reușite din ce în ce mai mari pe plan profesional.

Un succes răsunător i-a adus și unul dintre rolurile jucate recent, cel principal din serialul Mă numesc Zuleyha, în care a demonstrat de asemenea un talent uluitor și carismă aparte. De curând, celebra Hilal Altinbilek a trecut prin clipe de spaima teribilă, deoarece a suferit un accident rutier în Istanbul.

Momente de panică și spaimă teribilă pentru Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, care a suferit recent un accident rutier

Publicul din România a cunoscut-o pe superba Hilal Altinbilek încă din anul 2014 când a jucat în serialul Karagul, iar apoi această a revenit pe micile ecrane cu rolul principal din producția Mă numesc Zuleyha, care i-a adus un plus de notorietate și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Citește și: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebra actriță la câteva luni de la încheierea filmărilor!

Dincolo de cariera strălucită, Hilal Altinbilek nu a avut parte de aceleași reușite și viață personală, deoarece a trecut prin multe dezamăgiri pe plan sentimental. Anul trecut, celebra actrița a anunțat că a pus capăt definitiv relației sale cu scriitorul Metin Hara. Deși a suferit, tânăra actrița a reușit să depășească momente dificile ale despărțirii și după doar câteva luni, aceasta a fost surprinsă în compania unui celebru om de afaceri, într-un cartier exclusivist din Istanbul.

În ciuda faptului că a încercat din răsputeri să păstreze discreția, în legătură cu noul ei iubit, jurnaliștii au perseverat și în cele din urmă au surprins-o din nou în ipostaze apropiate de noul bărbat din viața ei, Mehmet Can Uzun, dovadă clară că cei doi trăiesc o poveste de iubire.

Citește și: Celebra Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, iubește din nou! Iată cine este misteriosul bărbat care i-a cucerit inima superbei actrițe!

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 152, subtitrat în limba română VIDEO. Betul, hotărâtă să devină stăpâna Cukurovei

Zilele trecute, Hilal Altinbilek a trecut prin momente dificile în timp ce se află în trafic. Tânăra actrița a suferit un accident rutier pe o arteră aglomerată din Istanbul. Impactul nu a fost puternic, iar mașină actriței a avut doar o mică avarie, însă spaima a fost destul de mare deoarece Hilal a fost surprinsă pe stradă și era foarte îngrijorată și panicată.

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies