Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, prima apariție după despărțirea oficială de iubitul ei, Metin Hara! Iată care este in prezent starea de spirit a celebrei actrițe!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2022, 17:24
hilal altinbilek Foto(4)

Hilal Altinbilek, o actriță completă  

Sursa: Instagram Hilal Altinbilek

Superba Hilal Altınbilek, care a dat viață personajului principal în serialul Mă numesc Zuleyha, trece prin cele mai dificile momente, după despărțirea de iubitul ei, Metin Hara.

Actrița Hilal Altinbilek are 31 de ani însă cu toate acestea a acumulat o experiență pe platourile de filmare de peste un deceniu, reușind să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei încântătoare. Cel mai recent rol jucat a fost cel din producția de excepție, Mă numesc Zuleyha, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră, dar și un plus de notorietate.

De curând, superbă actrița Hilal Altinbilek s-a despărțit de iubitul ei, Metin Hara, după un an de relație și trece prin momente delicate pe plan personal.

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, prima apariție după despărțirea oficială de iubitul ei, Metin Hara

Frumoasa actriță Hilal Altinbilek a devenit cunoscută publicului din România încă din anul 2014, pe vremea când juca în serialul Karagul, iar în anul 2019 a revenit pe micile ecrane în producția Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul principal, ce i-a adus un mare succes pe plan profesional

și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebra actriță la câteva luni de la încheierea filmărilor!

Dincolo de platourile de filmare, Hilal Altinbilek a avut parte în ultima vreme de o nouă dezamăgire în viața personală, deoarece s-a despărțit de iubitul ei, scriitorul Metin Hara.

În ciuda faptului că a fost încă de la început o dragoste cu năbădăi, pentru că cei doi îndrăgostiți au trecut prin mai multe perioade de despărțiri și împăcări, recent aceștia se împăcaseră și păreau din nou fericiți și împliniți împreună și nu au ezitat da le împărtășească și fanilor lor. Însă zilele trecute, presă turcă a anunțat despărțirea lor definitivă, spre marea uluire a tuturor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După doar câteva zile de la anunțul despărțirii, celebra Hilal Altinbilek a publicat o imagine pe contul ei de socializare, în care apare singură, însă pare liniștită și resemnată. Mai mult decât atât, îndrăgita actrița este machiată și arată impecabil, semn că încearcă să treacă peste momentele de tristețe cu optimism și cu speranța că viață ei sentimentală va capătă un nou sens mult mai bun.

Citeste si: Hilal Altınbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, trece prin momente dificile! Iată ce i s-a întâmplat celebrei actrițe de curând!