Celebra Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, iubește din nou! Iată cine este misteriosul bărbat care i-a cucerit inima superbei actrițe!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2022, 23:17
Foto(4)

Îndrăgita Hilal Altinbilek, eroina producției Mă numesc Zuleyha, se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Hilal Altinbilek, actrița care a fascinat publicul cu rolul principal din serialul Mă numesc Zuleyha, face parte din categoria celor mai talentate și admirate actrițe ale Turciei. Deși are doar zece ani de experiență pe platourile de filmare, Hilal Altinbilek a reușit să cucerească telespectatorii cu rolurile sale magistral interpretate în seriale și filme de excepție, devenind una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului. Dincolo de cariera ei strălucită, tânăra actrița nu a avut parte de același succes și în viață privată.

Această a trăit multe dezamăgiri pe plan sentimental. De curând însă, presă turcă a scris că celebra Hilal Altinbilek iubește din nou. Iată cine este bărbatul care i-a cucerit inima.

Celebra Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, iubește din nou

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa actriță Hilal Altinbilek (31 de ani) încă din anul 2014 când a jucat în serialul Karagul, iar apoi a revenit în producția Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul central, care i-a adus cel mai mare succes în carieră.

Citește și: Hilal Altınbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, trece prin momente dificile! Iată ce i s-a întâmplat celebrei actrițe de curând!

Daca pe plan profesional Hilal Altinbilek s-a bucurat de mari reușite, Hilal Altinbilek s-a confruntat cu multe dezamăgiri pe plan personal. Anul trecut, presă din Turcia a scris despre faptul că renumită actrița trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de scriitorul Metin Hara, însă după doar câteva luni cei doi au anunțat că au pus capăt poveștii lor.

La începutul acestui an, îndrăgita actrița s-a împăcat cu celebrul scriitor însă în cele din urmă relația lor s-a destrămat din nou, spunându-și adio definitiv.

Citește și: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, în ipostaze incendiare, la doar câteva zile de la despărțirea de iubitul ei, Metin Hara! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 152, subtitrat în limba română VIDEO. Betul, hotărâtă să devină stăpâna Cukurovei

De curând, presă turcă a scris că îndrăgită actrița iubește din nou, după ce jurnaliștii au surprins-o în compania unui bărbat misterios.

Deși inițial nu se aflase identitatea noului ei iubit, în cele din urmă, misterul a fost deslușit. Se pare că frumoasă actrița a fost fotografiată alături de un renumit om de afaceri turci, Mehmet Can Uzun. Însă în clipa în care au observat că sunt urmăriți de paparazzi, au decis să evite pe cât posibil să își facă apariția împreună.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies