Momente de groaza la ''Puterea dragostei''! Meda leșină! In ce stare se afla concurenta? Urmărește o ediție incendiară Puterea dragostei sâmbătă, de la 16:00 și 19:00 la Kanal D

,
Meda leșină la Puterea dragostei
Meda leșină la Puterea dragostei

Scene incredibile au loc în Gala Puterea dragostei de sâmbătă, 6 februarie 2021.


In articol:

Meda leșină chiar de față cu fetele de la Puterea dragostei, care se sperie foarte tare.

Meda și Nicos par să aibă probleme, iar cântărețul și iubita lui apar în afara casei în începutul emisiunii de mâine.

Sunt singurele imagini în care apare Nicos în promo-ul pentru emisiunea de mâine.

Meda a venit în casa Puterea dragostei special pentru Nicos, pe care îl cunoștea de afară. Media i-a spus că nu mai rezista să vadă cum fetele roiesc în jurul lui în show, așa că s-a decis să intre în casă pentru el. 

Nicos a acceptat să formeze un cuplu cu Meda, însă la scurt timp ea a început să fie foarte geloasă, ba pe Aya, ba pe Alexandra, fosta iubită a lui Nicos

Meda plânge la Puterea dragostei
Meda plânge la Puterea dragostei

Cristian Comănici o acuză că s-a prefăcut!

Cristian Comănici o acuză pe Meda că s-a prefăcut atunci când a leșinat. Fratele Biancăi explică faptul că spune acest lucru având în vedere că și Meda a spus lucruri neadevărate despre el.

Cristian Comănici se află într-un conflict cu Nicos încă de la începutul sezonului 3 Puterea dragostei. Nicos spunea despre Comănici că este un concurent slab și că beneficiază de voturi datorită popularității surorii sale, care a câștigat primele două sezoane ale show-ului.

Nicos spunea, recent, despre Comănici că s-ar fi apucat de jocuri de noroc fiindcă Mariana nu îl bagă în seamă. Este cunoscut faptul că fratele Biancăi Comănici a revenit în casa Puterea dragostei pentru a forma un cuplu cu Mariana. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, însă, cu cea din târg. Odată ajuns în casă, Cristian Comănici a avut surpriza neplăcută să afle că prioritatea Marianei era, de fapt, Rareș.

Nici după ce Rareș a părăsit casa Mariana nu a format un cuplu cu Cristian Comănici. Mai mulți concurenți au acuzat-o pe Mariana că, de fapt, nu este interesată de niciun concurent.

Alexandra, către Codruț: "Ai ceva în capul ăla?"

Alexandra Cărare și Codruț s-au despărțit, iar el este luat la rost în Gala de sâmbătă de fosta iubită.

Alexandra e foarte deranjată că el ar fi spus că ea a stat cu el din milă. "Codruț, tu ai ceva în capul ăla? Cum poți să spui că am stat cu tine din milă?", îl întreabă Alexandra Cărare.

Nu e prima oară când suspectează Codruț că Alexandra și-ar fi bătut joc de el, afirmând public, în emisiune, acest lucru.

Citeste si: O concurentă de la Puterea dragostei, însărcinată?! Va fi mama pentru a doua oară: "Vreau un băiețel"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Alexandra și Codruț se DESPART! El sparge un geam! Urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei vineri, 5 februarie, de la 11:00 și 17:00

Scene incredibile în București: Mașina de filaj de la Antidrog a fost săltată de Poliția Locală, chiar în timpul unui flagrant

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Adriana și Alex, noul CUPLU de la Puterea dragostei? "Recunoaște că îți place"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies