Mohammad Murad: "TOATE femeile au aceasta boala!" Ce "îl scoate din pepeni" pe celebrul afacerist

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 08:55

Mohammad Murad este tata a trei copii, cel mai mic fiind baietelul in varsta de un an daruit de actuala iubita a afaceristului.

Mohammad Murad, invitatul de duminica seara de la emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, nu s-a sfiit sa vorbeasca despre relatia cu actuala iubita care l-a facut tata de baiat in urma cu un an. Adam, fiul lui Mohammad Murad este poate cel mai importat "proiect" al afaceristului la care nu mai spera avand in vedere ca fosta partenera de viata nu si-a mai dorit si alti copii in afara de cele doua fete pe care afaceristul incearca sa le educe pastrand putin si din rigoarea traditiei musulmane, dar adaptata la viata Occidentala, mai cu seama europeana insuflandu-le dorinta de fi realizate in viata.

Citeste si: Ce afaceri are Mohammad Murad. Investitorul a reușit să strângă o avere colosală

Afaceristul, care detine aproximativ 20 de hoteluri in Romania, a declarat in trecut ca "În România avem o mare problemă. Noi nu avem cultura fericirii. La noi 80% dintre cei care ajung pe litoral se ceartă în primele două zile de vacanță.

In loc ca tinerele cupluri să se plimbe de mână pe plajă, ei stau la masă, butonând fiecare telefonul mobil.

E mult stress. Nu avem cultura timpului liber iar cand avem timp liber, ne certăm."

Mohammad Murad la "40 de întrebări cu Denise Rifai". "Vă certați cu iubita în vacanță?" 

Plecând de la această declarație, moderatoarea Denise Rifai i-a adresat lui Mohammad Murad o întrebare foarte personală: "Vă certați cu iubita în vacanță?"

Răspunsul intervievatului a venit repede și a fost unul sincer: "DA!"

"Am o chestie... recunosc. Sunt foarte calm acasă, foarte calm. Dar am un singur lucru care mă deranjează: nu suport- și din păcate toate femeile au această boală...

Plecăm la ora 8 într-un loc. Îi spun la ora 3: 'Vezi că la ora 8 plecăm!'.

Noi trebuie să fim acolo la ora 9, dar îi spun la ora 8 ca să am o marjă de jumătate de oră. La opt și jumătate plec spre mașină. 'În cinci minute cobor!'

Dom'le, ai avut marjă de 4-5 ore. Ideea de a întârzia este o boala a femeii care, personal, mi se pare că e foarte complicată. Nu am găsit o persoană care să nu întârzie la îmbrăcat.

De asta ne certăm foarte mult, pe întârziere."

Citeste si: Câți ani are, de fapt, Mohammad Murad. Și-a ascuns sau nu vârsta cel mai mare investitor de pe litoralul românesc?

Se deschid restaurantele si terasele! Cand incepe sezonul turistic pe litoral

Muhammad Murad a marturisit și în ce limbă a spus prima data "Te iubesc". Detalii, în materialul video urmator:

 

 


Cookies