Ce studii are, de fapt, Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori din România?

Author: Madalina Maftei

Mohammad Murad a venit pentru studii in Romania

Mohammad Murad a venit în România pentru studii, însă drumul lui a luat o altă întorsătură, s-a lansat în lumea afacerilor. Ce studii are afaceristul?

Mohammad Murad este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, acesta a investit în turismul din țara noastră.

Este de orgine libaneză, și a venit în România pentru studii, însă destinul a avut alte planuri cu el, a pus bazele unor afaceri profitabile.

Ce studii are, de fapt, Mohammad Murad? Este cel mai mare investitor din România

Afaceristul s-a născut în Liban în 1967, iar la îndemnul părinților a venit în România în 1982 pentru a studia medicina.

A studiat timp de trei ani la Iași, iar în ultimul an s-a transferat la București, unde s-a specializat ca medic neurolog.

”Din prima zi nu m-am simţit străin în România. Primii trei ani de facultate i-am făcut la Iaşi, care e un oraş superb şi cu o cultură specială.

Exista, faţă de astăzi, o mai bună pregătire a studenţilor. După trei ani de Iaşi am venit la Bucureşti”, a spus Mohammad Murad.

După Revoluție, Mohammad Murad a renunțat la medicină pentru a se lansa în lumea afacerilor, iar primul pas spre o viață de succes a fost să devină anteprenor cu acte în regulă.

Norocul nu i-a surâs înca de la început, după mai multe afaceri eșuate, în anul 1998 a început să se axeze pe turismul din România, folosindu-se de cultura ospitalității moștenite din țara natală. Acesta a devenit cunoscut ca unul dintre cei mai mari hotelieri din țara noastră.

Mohammad Murad are o avere colosală, deține compania de construcții Triumf Construct, lanțul de hoteluri Phoencia din București, precum și hotelurile Amfiteatrul, Panoramic, Belvedere, Majestic, Pela și Forum.

De asemenea, alături de frații săi, Hassan și Ahmed Murad, conduc companiile Glina, Valahia 202, Sima Prod, Roman Investments, marca de conserve din pate Mandy Foods și launțul de restaurante fast-food Spring Time.

De când era copil, Mohammad Murad a fost atras de lumea afacerilor. Acesta s-a implicat în afacerea tatălui său, o fabrică de confecții, în numai doi ani a primit titlul de cel mai bun croitor.

”Am terminat o pereche de pantaloni, de la luatul măsurii până când i-am călcat, în 11 minute și 46 de secunde”, a mărturisit afaceristul.

Citeste si: Ce afaceri are Mohammad Murad. Investitorul a reușit să strângă o avere colosală

Mohammad Murad, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Afaceristul Mohammad Murad este invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde va răspunde la cele mai inedite și controversate întrebări. Cum a reușit în lumea afacerilor, dar și despre studiile și viața sa personală.

 “Cât ați plătit ca să studiați în România lui Ceauseascu?”, “Când v-ați transformat din bișnițar în om de afaceri?”, “Ați făcut afaceri cu mașini furate?”, “Câte milioane ați făcut din șaorma?”, “Ați cumpărat cu apartamente favorurile politicienilor?”, “Sunteți un mafiot al litoralului românesc?”, “De ce este atât de scump turismul în România?”, “Fug românii de muncă?”

Urmăriți o ediție de excepție ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la 22:45, la Kanal D.

Citeste si: Mohammad Murad, renumit om de afaceri din România, invitatul de duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Se deschid restaurantele si terasele! Cand incepe sezonul turistic pe litoral

 

 

 

 

Taguri:

Cookies