Miză incredibila în jocul de Quiz de la Survivor România 2021! Cine a câștigat premiul pus în joc

,
Jocul de Quiz
Cine a câștigat jocul de Quiz?

Faimoșii și Războinicii s-au duelat într-un nou joc distractiv de Quiz, la Survivor România 2021. Ce echipă a câștigat premiul pus în joc?


In articol:

Faimoșii și Războinicii se confruntă într-un nou joc de Quiz, la Survivor România 2021. Cele două echipe se vor duela într-un joc amuzant de cultură generală. Cine a câștigat miza jocului?

Faimoșii și Războinicii, confruntare în jocul de Quiz. Care este miza jocului

După un joc intens și plin de adrenalina pe cele mai inedite trasee de la Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii se vor confrunta și într-un joc amuzant și distractiv de Quiz.

Jocul de Quiz înseamnă momente distractive și amuzante pentru concurenții de la Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii trebuie să-și pună în aplicare cunoștințele de cultură generală. Jocul se va juca în perechi, câte un concurent din fiecare echipă.

Echipa care va ajunge prima la șapte va câștiga premiul pus în joc.

Înainte de a da startul jocului de Quiz din această seară, Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți care va fi miza. Faimoșii și Războinicii au primit vestea că miza jocului de Quiz din această seară este o prăjitură însiropată, extrem de delicioasă.

Fiecare concurent din echipa câștigătoare va primi câte o porție din desertul delicios.

Jocul de Quiz
Miza jocului de Quiz

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de recompensă? Faimoșii și Războinicii vor avea parte de o provocare inedită

Ce echipă a câștigat jocul de Quiz

Jocul de Quiz din această seară a început chiar cu finaliștii jocului de recompensă.

Daniel Pavel a anunțat că primii concurenți care vor participa la primul joc sunt Zanni și Sorin. Acest joc are scopul de ai destine pe concurenți și pentru a le pune în aplicare cunoștințele. 

Prima întrebare a serii a fost ”Câte găuri are un teren de golf standard?”, concurenții au la dispoziție câte 30 de secunde pentru a răspunde la întrebări.

  ”Standard, da? Nu, că știu toate felurile, dar numai standard...”,

a spus Zanni amuzat.

Cel care a fost cel mai aproape de răspunsul corect a fost Zanni de la Faimoși.

Jocul de Quiz
Sorin la jocul de Quiz

O altă întrebare amuzantă la care concurenții s-au distrat pe cinste a fost la duelul care s-a dat între Sindy și Sebastian. Întrebarea pe care au primit-o cei doi concurenți a fost ”Din câte litere este format cuvântul sternocleidomastoidian?”

Sindy a fost cea care a dat răspunsul corect, cuvântul este format din 22 de litere, în timp ce Sebi a spus că este format din

34 de litere.

Jocul de Quiz
Sindy la jocul de Quiz

Echipa care a acumulat cele mai multe puncte este echipa Faimoșilor, care a câștigat și jocul de Quiz și se va bucura de desertul pus în joc. Cel care a adus victoria și a încheiat jocul de Quiz cu scorul de 7-6 a fost Sebi.

Echipa Războinicilor a pierdut atât jocul de recompensă, cât și pe cel de Quiz. 

Citeste si: Tensiuni în tabăra Faimoșilor la Survivor România 2021. Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă fără precedent. Ce au să-și reproșeze cei doi Faimoși

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de recompensă? Faimoșii și Războinicii vor avea parte de o provocare inedită

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Jador, atac dur la adresa lui Starlin la Survivor România 2021. Faimosul a răbufnit : ”Mi-e scârbă de asta...”

Publicul a decis! Care este miza jocului de RECOMPENSĂ la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu incredibil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies