Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat jocul de recompensă? Faimoșii și Războinicii vor avea parte de o provocare inedită

,
Jocul de recompensă
Cine a câștigat jocul de recompensă?

Jocul de recompensă din această seară a avut o miză incredibilă. Echipa câștigătoare se va bucura de un picnic delicios ales de publicul de acasă. Cine a câștigat recompensa?


In articol:

Faimoșii și Războinicii au luptat cot la cot în jocul pentru recompensă pentru a câștiga miza incredibilă pe care publicul de acasă a ales-o în această săptămână. Ce echipă se va bucura de picnicul delicios?

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România 2021

Primul joc al săptămânii de la Survivor România 2021 a fost unul intens și plin de adrenalină, atât Faimoșii, cât și Războinicii au dat totul pe traseu pentru a câștiga premiul ales de public. Jocul a fost unul strâns, ambele echipe și-au dorit acest premiu delicios.

Faimoșii și Războinicii sunt din ce în ce mai înfometați, iar fiecare premiu pus în joc pentru ei este extrem de important pentru a-și mai potoli foamea.

Jocul de recompensă din această seară a fost extrem de strâns, Faimoșii și Războinicii au ajuns la egalitate cu scorul de 9-9. Astfel, Daniel Pavel a anunțat ștafeta mixtă, Faimoșii au fost primii care au ales pe ce traseu se vor duela în ultimul joc al serii. 

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă
Zanni a adus puncul final

În ultimul joc al serii pentru recompensă duelul s-a dat între două fete și doi băieți.

De la Faimoși desemnați să participe la ștafetă au fost Zanni și Ana, în timp ce de la Războinici au fost desemnați Sindy și Sorin.

Duelul a fost extrem de strâns între Faimoși și Războinici, însă punctul final le-a revenit Faimoșilor, cel care a adus punctul decisiv a fost Zanni.

Jocul de recompesă s-a terminat cu scorul de 10-9. Faimoșii sunt cei care se vor bucura de picnicul delicios.

Citeste si: Jador, atac dur la adresa lui Stralin la Survivor România 2021. Faimosul a răbufnit: ”Mi-e scârbă de asta...”

Provocare inedită la Survivor România 2021

Daniel Pavel a dat startul unei provocări incredibile la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii au avut parte de o surpriză inedită, fiecare echipă a primit câte un șevalet și culori pentru a picta.

Cele două echipe au primit sarcina de a picta câte un ananas, iar publicul de acasă va trebui să aleagă una dintre picturi fără să știe cui îi aparține, Faimoșilor sau Războinicilor.

Concursul se va desfășura mâine pe pagina de Instagram oficială a emsiunii Survivor România, astfel voi cei de acasă veți decide ce echipă va primi un premiu incredibil la următorul joc de recompensă.

Citeste si: Publicul a decis! Care este miza jocului de RECOMPENSĂ la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu incredibil

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jador, atac dur la adresa lui Starlin la Survivor România 2021. Faimosul a răbufnit : ”Mi-e scârbă de asta...”

Diana Șoșoacă îl spulberă pe Raed Arafat după tragedia de la Victor Babeș: 'Pe vreme de pandemie, şeful DSU conduce. Am plângeri penale inclusiv pentru genocid'

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Publicul a decis! Care este miza jocului de RECOMPENSĂ la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu incredibil

Tensiuni în tabăra Faimoșilor la Survivor România 2021. Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, ceartă fără precedent. Ce au să-și reproșeze cei doi Faimoși

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies