Mituri demontate: Care este de fapt adevărul din spatele industriei de videochat

,

Prejudecățile au existat dintotdeauna indiferent de subiect, însă adevărul din spatele domeniilor mai controversate tinde să fie denaturat peste măsură. Pare că nu mai există un echilibru între realitate și ficțiune în ceea ce privește o carieră în videochat, așa că a venit timpul ca cele mai populare mituri să fie scoase la lumină.


In articol:

Iată care sunt cele mai comune mituri legate de videochat și cât sunt de adevărate

Încă de la apariția acestui domeniu au fost vehiculate diverse informații contradictorii, uneori chiar tulburătoare, care au descurajat multe femei să urmeze o carieră de model în cadrul unui studio de videochat.

Asemenea oricărui alt job, meseria de model nu este potrivită tuturor și necesită o anumită mentalitate și calități specifice, ceea ce ne aduce la primul mit de pe listă:

1. Modelele de videochat trebuie să arate ca un „fotomodel”

Modelele din industria fashion sunt un concept cu totul diferit, știm deja acest lucru. Criteriile de angajare ale oricărui studio nu implică și un trup tras prin inel sau o fizionomie care să îndeplinească diverse principii estetice precum „proporția divină”. Orice femeie interesată de locuri de muncă în videochat poate avea acces la această industrie câtă vreme are un aspect plăcut și îngrijit, fără să se simtă constrânsă de kilogramele în plus sau de alte defecte irelevante. În definitiv, o carieră în domeniu îți oferă ocazia de a învăța să-ți apreciezi atuurile și să-ți accepți defectele. Studiourile porfesionale precum Femme-studio.ro te pot ghida în acest sens dacă dorești să oferi o șansă rolului de model.

2. Videochatul implică exclusiv nuditate

Dacă nuditatea este motivul pentru care ai decis să lași în urmă visul de a obține un job bine plătit în videochat, află că realitatea stă cu totul altfel. Există mai multe „nișe” pe care te poți axa odată ce ai decis să te alături unui studio. În alte cuvinte, tu alegi ce fel de model vrei să fii și ai libertatea de a-ți impune propriile limite. Fidelizează clienții în stilul tău și folosește-ți atuurile pentru a-ți mări încasările, fără a fi nevoie să arăți mai multe decât ți-ai propus.

3. Nu este un job real și legal

Munca prestată de un model de videochat are la bază un contract 100% legal cu un studio profesional. Asigurarea de sănătate și diverse alte bonusuri sunt de asemenea incluse, de aceea nu trebuie să-ți faci griji în privința colaborării cu această nișă. Îți poți satisface orice curiozitate legată de confidențialitate sau de legalitatea acestui loc de muncă odată ce intri în contact cu agenția.

4. Videochatul este egal cu prostituția

Ultimul și probabil cel mai vehiculat mit este asocierea dintre videochat și prostituție. Prin definiție, prostituția presupune întreținerea de raporturi sexuale cu unul sau mai mulți parteneri în schimbul banilor sau al altor avantaje, pe când videochatul implică interacțiunea dintre model și client în mediul virtual, interacțiune ale cărei limite sunt impuse de model. Așa cum a fost menționat anterior, nuditatea poate fi complet exclusă din ecuație și se poate apela la alte strategii de fidelizare a clientelei, după preferințele modelului în cauză.

Orice job implică avantaje pe care trebuie să știm să le valorificăm și dezavantaje cu care trebuie să ne conformăm. Atinge-ți adevăratul potențial la locul de muncă mult visat și debarasează-te de miturile care-l înconjoară.

 

Sursa foto: Pexels.com

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Voucher de 200 de lei, în schimbul unui bec vechi. Ministerul Mediului lansează programul Rabla pentru becuri

Deputat PNL, atac virulent la adresa PSD: Să demonstreze că practicile din trecut nu mai sunt valabile

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Prețul lemnului, plafonat până în martie 2023. Ce trebuie să știe românii care folosesc soba cu lemne pentru a-și încălzi locuința

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies