Mira, gest surprinzător după despărțirea de Andrei: „Nu credeați că pot?”

,
Mira

Mira, gest surprinzător după despărțirea de Andrei: „Nu credeați că pot?”

[Sursa foto: Instagram Mira]

Mira, îndrăgita cântăreață care a colaborat cu Mario Fresh, a postat o poză cu burtica ei imediat după ce s-a despărțit de Andrei. Artista a reușit să-i uimească pe toți urmăritorii ei.


In articol:

Mira a reușit să își surprindă fanii după despărțirea de Andrei. Artista s-a infectat, din păcate, cu COVID-19, motiv pentru care a fost nevoită să stea mai multe zile izolată, ca să se facă bine.

Mira a făcut un gest surprinzător după despărțirea de Andrei

Mira a avut grijă de ea și s-a ocupat de tot ce și-a dorit să facă, căci a avut mult timp liber.

La un moment dat, Mira și-a uimit fanii după ce a postat o fotografie cu burtica ei, împreună cu un mesaj: „Nu credeați că pot?”.

Mira

Mira, gest surprinzător după despărțirea de Andrei: „Nu credeați că pot?”

[Sursa foto: Instagram Mira]

După ce a postat această imagine, urmăritorii ei au crezut că vedeta este însărcinată pentru prima dată. Probabil adevărul este că Mira s-a răsfățat și cu toate bunătățile cât timp a stat în izolare, așa că a ținut să le prezinte urmăritorilor ei ce a „adunat”.

Citeste si: Mario Fresh, gest neașteptat la adresa Alexiei Eram, după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit!

Spre amuzamentul artistei, majoritatea urmăritorilor ei au crezut că este vorba de o sarcină, nu de multe dulciuri și gustări.

Povestea de dragoste dintre Mira și Andrei s-a terminat

Mira

Povestea de dragoste dintre Mira și Andrei s-a terminat

[Sursa foto: Instagram Mira]

Mira și Andrei, fostul ei iubit, au decis că este momentul ca relația lor să ia sfârșit.

„A venit momentul că vă spun că da, ne-am despărțit, cum cel mai probabil ați și bănuit. Era clar și evident că nu puteam să o duc la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea cel puțin.

Era o zonă de ceață și pentru noi.

Citeste si: Prima reacție a lui Mario Fresh, după ce Mira a postat o fotografie cu ei în care apar sărutându-se. Ce a postat artistul pe Instagram

Nu știam exact, cum se și întâmplă de obicei, dacă e gata definitiv, că poate ar mai trebui să încercăm. Nu am mai experimentat nicio situație de genul ăsta, pentru că nu m-am afișat cu nimeni până acum.  Așa cum v-am dat voie să faceți voie din povestea asta cu mine și iubitul meu de la vremea aceea, așa mi se pare corect să vă spun și partea aceasta, deși nu îmi face plăcere”, declara, Mira, atunci.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fiica partizanului Toma Arnăuţoiu: „Tata a refuzat să înlocuiască patriotismul, credinţa şi dreptatea cu oportunismul, ambiguitatea şi prefăcătoria“

Mario Fresh și Alexia Eram petrec Crăciunul separați! Ce se întâmplă cu relația celor doi. Imaginile postate de artist spun totul

Preşedintele ecuadorian cedează în fața protestelor violente: Prețul la carburanți va fi redus

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Reacția Alexiei Eram la sărutul dintre Mario Fresh și Mira: "Trebuie să faci diferență"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies