Mario Fresh și Alexia Eram petrec Crăciunul separați! Ce se întâmplă cu relația celor doi. Imaginile postate de artist spun totul

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 dec 2021, 11:07

Mario Fresh și Alexia Eram petrec Crăciunul separați! Ce se întâmplă cu relația celor doi. Imaginile postate de artist spun totul

Sursa: Facebook Alexia Eram

Sărbătorile de iarnă au venit, așa că cel mai frumos mod de a le petrece este împreună cu sufletul tău pereche, dar cu toate astea, Mario Fresh și Alexia Eram au petrecut despărțiți acest Crăciun.

Mario Fresh și Alexia Eram nu petrec Crăciunul acesta împreună.

Tânărul artist este plecat la familia lui, în Iași, iar Alexia este plecată cu familia ei într-o mică escapadă la Paris.

De ce nu petrec Mario Fresh și Alexia Eram Crăciunul împreună? Ce se întâmplă cu cei doi

Anul acesta, Alexia Eram a optat pentru Paris ca destinație de Crăciun. Împreună cu familia ei, se bucură de frumusețile pe care orașul franțuzesc le oferă, de mâncare sofisticată și de timp de calitate alături de cei dragi.

Citeste si: Care a fost, de fapt, reacția Alexiei Eram cu privire la sărutul dintre iubitul ei și Mira? Prima apariție împreună la TV: ''Ea tremura''

Pe de altă parte, Mario Fresh petrece timp cu familia lui la Iași, unde și-a vizitat și bunica. Pe masă se pot observa nelipsitele sarmale în foi de varză care se mănâncă de Crăciun, băutura și cozonacul.

Artistul nu se ascunde să-și laude bunica pentru bucatele pregătite: „Mamaie, ești numărul 1! Ești numărul 1, 2 ș 3, ești tot clasamentul, tu ești! Te pun aici pe Story să te vadă oamenii că ai făcut sarmale!”, îi spune Mario Fresh bunicii lui.

Dar asta nu e tot, pentru că Mario Fresh nu a stat doar în casă de Crăciun! Artistul s-a bucurat cu alți membri ai familiei de o ieșire în club, pentru a petrece Sărbătorile de iarnă ca la carte, unde a dansat și s-a distrat toată noaptea.

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram se pregătesc pentru primul copil?! Cei doi au planuri mari de viitor împreună: ”O să ne apucăm de treabă”

Pentru că nu au petrecut împreună, fanii Alexiei și ai lui Mario s-au gândit că cei dor s-ar fi despărțit. Niciunul dintre ei nu a spus nimic despre o despărțire, ba mai mult de atât, Alexia a publicat o fotografie în care apare alături de familia ei și de Mario Fresh foarte recent, semn că nu s-au despărțit și că încă sunt împreună. Se pare că cei doi au ales doar să facă lucruri diferite anul acesta, de Crăciun.

Cum s-a simțit Alexia Eram după sărutul dintre Mario Fresh și Mira

După ce Mario Fresh și Mira au lansat piesa „Deziubește-mă” în care cei doi artiști înfățișau un cuplu, internauții n-au întârziat să întrebe dacă nu cumva Alexia a fost geloasă pe ce s-a întâmplat între cei doi. 

Mario Fresh și Alexia Eram în ipostaze fierbinți într-un club din Iași. Cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți

Fiindcă internetul explodase la vremea aceea, Alexia Eram a ținut să lămurească această situație într-un vlog postat pe YouTube.

„Ei, bine, iubitul meu, cât și Mira, sunt doi cântăreți, actori când vine vorba despre piese și despre videoclipuri, așa că nu, nu am cum să mă supăr pe acest lucru.

Cred că trebuie să faci diferență între lucrurile profesionale și viața ta privată, așa că nu, dragii mei, nu am avut nicio problemă”, a declarat Alexia Eram în vlog.

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”