Mario Fresh și Mira au vorbit, în sfârșit, despre poza în care se sărută! Ce relație este, de fapt, între cei doi

,
Mario Fresh

Mario Fresh și Mira au vorbit, în sfârșit, despre poza în care se sărută! Iată motivul pentru care s-au fotografiat ăn această ipostază

[Sursa foto: Instagram Mira]

Cu puțin timp în urmă, Mira a postat o fotografie pe Instagram, în care se sărută cu Mario Fresh. Fanii au reacționat imediat, mulți dintre ei au crezut că Mario Fresh și Alexia Eram s-ar fi despărțit.


In articol:

Mario Fresh și Mira au răspuns cu privire la poza de pe Instagram în care se sărută.

Este vorba despre o fotografie din videoclipul piesei lor „Deziubește-mă”, lansată în urmă cu câteva ore.

Mario Fresh și Mira au vorbit despre poza în care se sărută: „Se spune că timpul vindecă totul”

Se pare că nu este vorba despre ceva mai mult decât o colaborare între Mario Fresh și Mira. Cei doi au lansat prima lor piesă împreună, intitulată „Deziubește-mă”, iar în videoclipul piesei interpretează rolul unui cuplu, motiv pentru care au fost filmați în ipostaze romantice.

Mario Fresh

Mario Fresh și Mira

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Se spune că timpul vindecă tot… Răspunsul acestei poze îl găsiți în linkul din BIO”, a scris Mira pe pagina ei de Instagram, alături de fotografia în care se sărută cu Mario Fresh. La rândul său, Mario Fresh a postat și el noua piesă pe Instagram Story, acolo unde a scris „Răspunsul nostru”, fără alte fotografii din timpul filmărilor.

Citeste si: Cum a reacționat Alexia Eram după ce Mira a postat o fotografie în care se sărută cu Mario Fresh: „Să îmbrățișezi tot...”

Se pare că Alexia Eram nu are nimic împotrivă cu colaborarea și sărutul dintre cei doi, fiind ceva strict profesional. Iubita lui Mario Fresh a apreciat fotografia în care Mira se sărută cu el, de pe Instagram.

Fanii lui Mario Fresh și ai Mirei au reacționat imediat: „Câtă chimie aveți, ceva wow!”

Fanii celor doi artiști au avut reacții împărțite cu privire la noua piesă lansată. Unii dintre ei au apreciat chimia pe care Mario Fresh și Mira o au, alții au spus că li se pare o lipsă de respect să promovezi o piesă în felul acesta.

Mario Fresh

Mario Fresh și Mira

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Câtă chimie aveți, ceva wow”, „Nu sunt împreună, mario e cu alexia eram. Totul a fost doar pentru piesă”, „Cea mai frumoasă piesă”, „Ați creat o nebunie de ieri până azi! Felicitări pentru video și piesă!”, „Super frumoasă piesa, felicitări!!! Un super hit”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor celor doi artiști.

Citeste si: Prima reacție a lui Mario Fresh, după ce Mira a postat o fotografie cu ei în care apar sărutându-se. Ce a postat artistul pe Instagram

„Doar așa puteți promova o piesă? Doar așa? Eram mare fană, de azi nu. Și nu mă dau mai bună, dar aveam așteptări mari de la o persoană ca Mira”, a fost critica unei fane.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Mario Fresh și Alexia Eram se pregătesc pentru primul copil?! Cei doi au planuri mari de viitor împreună: ”O să ne apucăm de treabă”

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mario Fresh, detalii neștiute despre relația cu Alexia Eram. Mai formează sau nu un cuplu?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies