Minune după tragedia din clubul Colectiv. Părinții care și-au pierdut singurul fiu în incendiul din 2015 au fost binecuvântați cu o fetiță la doi ani după tragedie

Author: Lavinia Medrea

Minune după tragedia din clubul Colectiv. Părinții care și-au pierdut singurul fiu în incendiul din 2015 au fost binecuvântați cu o fetiță la doi ani după tragedie

Sursa: Captură KANAL D

Andrei Bucă este unul dintre tinerii care și-au pierdut viața în incendiul de la Colectiv. În prezent, părinții acestuia au o fetiță, care s-a născut la doi ani după tragedie.

După ce și-au pierdut unicul fiu în incendiul de la

Colectiv, tragedia care a avut loc pe 30 octombrie 2015, părinții lui Andrei Bucă au primit o binecuvântare în viața lor. Mama regretatului tânăr a născut o fetiță la vârsta de 52 de ani, în 2017.

Familia care și-a pierdut singurul fiu în incendiul Colectiv sunt din nou părinți

Andrei Bucă a murit la doar 29 de ani în incendiul Colectiv din 2015.

Acesta era singurul fiu pe care părinții săi îl aveau, motiv pentru care au fost distruși de durere. După doi ani de la tragedie, Dorin și Marcela Bucă au fost binecuvântați cu o minune. Mama lui Andrei Bucă a născut o fetiță pe 30 martie 2017: Andreea Gabriela, în vârstă de patru ani, în prezent.

După ce au trecut șase luni de la tragedia care le-a sfâșiat sufletele părinților

lui Andrei Bucă, Dorin Bucă și-a dat seama că trebuie să ia inițiativă împreună cu soția lui și să încerce să mai aibă un copil. Cu toate că sunt foarte rare cazurile în care femeile rămân însărcinate după 47 de ani, Marcela Bucă a fost binecuvântată cu o minune la 52 de ani, când a rămas însărcinată cu fetița ei.

Citeste si: 5 ani de la Colectiv. Cum a ajuns să arate clubul unde și-au pierdut viața 65 de tineri? FOTO

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

„Eu nu cred că eu, după acel accident, am mai fost eu! Cred că vreo 6 luni de zile n-am ştiut ce se întâmplă cu mine şi  am trăit într-o ceaţă. Când mi-am revenit cât de cât, mi-am dat seama că ori mai avem un copil, ori încetăm să mai existăm”,   spunea Dorin Bucă, tatăl lui Andrei Bucă, după patru ani de la incendiul Colectiv.

Citeste si: Filmul evenimentelor de la Colectiv. Ce s-a întâmplat, de fapt, acum 5 ani

Când se lansează Kanal D2? Programul noii televiziuni. Anunț oficial

Minunea venită în familia Bucă le-a provocat mari emoții

„Pentru mine Andrei este undeva plecat. Eu cred că el trăieşte undeva şi eu sper să mă întâlnesc cu el peste zeci de ani, după ce cresc fetiţa. Pentru că am o obligaţie faţă de ea.

După acea haină neagră pe care am îmbrăcat-o la moartea lui Andrei, Dumnezeu ne-a dat o altă haină albă. Pe aceea am îmbrăcat-o pe haina neagră. După ce am aflat că a rămas însărcinată, am trimis analizele în China ca să ne dăm seama dacă va fi sănătos, normal… Atunci, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril am primit răspuns că totul este în regulă şi că este fetiţă! În momentele astea, rămâi mut”, declara Dorin Bucă.  

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!