Dezbateri finale in judecarea apelului din dosarul Colectiv. Iata ce propune instanta in privinta inculpatilor! In cazul lui Piedone judecatorii nu au luat inca o decizie!

,
dosarul colectiv
Noi dezbateri in dosarul Colectiv au inceput astazi, 14 iunie 2021.[Sursa foto: g4media.ro]

Curtea de Apel Bucuresti a inceput dezbaterile finale in judecarea apelului in dosarul Colectiv, in care au fost condamnate mai multe persoane printre care si Piedone, fost primar al Sectorului 4 si in prezent edilul Sectorului 5


In articol:

Potrivit Agerpres, Curtea de Apel Bucuresti a demarat astazi dezbaterile finale in judecarea cazului Colectiv, in care au fost condamnate mai multe persoane, printre care si fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, doi pompieri si patronii clubului Colectiv. Dezbaterile se vor desfasura pe durata a trei zile incapand cu data de azi.

Dezbateri finale in judecarea apelului din dosarul Colectiv

Instanta care se ocupa de judecarea apelului in cazul Colectiv a propus ca dosarul sa fie impartit in alte doua dosare, astfel incat intr-unul dintre dosare sa ramane cei pentru care se discuta schimbarea incadrarii juridice, fiind inclus si primarul Piedone.
Luni, 14 iunie 2021, cand au inceput dezbaterile in cazul Colectiv, instanta a transmis ca a schimbat incadrarea juridica pentru unii dintre cei condamnati din dosar.

„La Niță Daniela Ioana: instanța schimbă încadrarea doar pentru infracțiunea de distrugere sau sustragere de înscrisuri din instigare la această faptă în autorat.

Popescu Piedone, Iofciu Aurelia, Ganea Luminița, Moțoc Sandra Ramona și Radu Antonina si Matei: Privitor la acești inculpați instanța nu a căzut de acord cu privire la schimbarea de încadrare juridică. Astfel instanță va intra în complet de divergență.

Judecătorul ce va intra este potrivit normelor legale cel de la permanenta din ziua de azi” , a transmis Președintele completului de judecata, potrivit romaniatv.net

dosarul colectiv
Dosarul Colectiv, dezbateri finale.[Sursa foto: digi24.ro]

Citeste si: Cristian Popescu “Piedone”, dezvăluiri incredibile, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! ”Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”

Schimbarea incadrarii juridice a faptelor celor condamnati in Dosarul Colectiv a fost ridicata din oficiu, la 14 aprilie la proces, de către cei doi judecători care ce formau completul de judecata, Adina Pretoria Dumitrache şi Andrei Viorel

Iugan, ceea ce a atras nemulţumirea DNA, care a efectuat o cerere de recuzare a celor doi judecatori. Insa respectiva cerere de recuzare a fost respinsa de un alt complet.

La scurta vreme supravieţuitori ai incendiului din Colectiv si rude ale victimelor facut o reclamatie prin intermediul unei scrisoari deschise, decizia celor doi judecatori, susţinând ca modificarea incadrării juridice a faptelor inculpatilor ar duce la pedepse „mici şi nesemnificative, disproporţionate faţă de gravitatea faptelor comise şi a consecinţelor lor, lucru care ar arunca o umbră adâncă asupra întregului proces de justiţie din România”, potrivit romaniatv.net

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, despre incendiul de la Colectiv! Politicianul a spus daca se simte vinovat sau nu pentru tinerii care si-au pierdut viata?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cristian Popescu “Piedone”, dezvăluiri incredibile, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! ”Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”

Noi dovezi din Ibizagate: Corupția din fostul guvern al Austriei, care dădea lecții României, era URIAȘĂ și întreținută și de o companie de jocuri de noroc

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Cristian Popescu Piedone, despre incendiul de la Colectiv! Politicianul a spus daca se simte vinovat sau nu pentru tinerii care si-au pierdut viata?

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, a anunțat ce se va întâmpla cu bătrânele care vând pătrunjel la colțul străzii. Ce dezicie a luat edilul?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies