Mint autoritățile cu privire la pandemie? Marian Vanghelie dă cărțile pe față: "Îi sperie pe români la televizor! O să ne îmbolnăvim cu toții!"

,
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Denise Rifai se află față în față cu fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, într-o nouă ediție a emisiunii „40 de intrebări cu Denise Rifai”.


In articol:

După ce, în primele trei ediții ale emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” publicul larg a avut ocazia să afle răspunsurile invitaților Elena Udrea, Viorica Dancilă și Gică Popescu personalități puternice, iată că în ediția de astazi a emisiunii, telespectatorii vor afla răspunsurile lui Marian Vanghelie, fostul edil al sectorului 5 din Capitală.

Denise Rifai se află față în față cu Marian Vanghelie, cunoscut și drept „Primarul care este”, fost membru al PSD. Acesta a fost invitat să răspundă celor 40 de întrebări mai mult sau mai puțin incomode, pe care i le va adresa frumoasa prezentatoare.

Mint autoritățile cu privire la pandemie?

Marian Vanghelie crede cu tărie că autoritățile mint cu privire la pandemie și că nu sunt competente să țină sub control răspândirea noului coronavirus.

"Mint și sunt sub orice critică, din păcate! Când spun asta nu spun ca bătălie politică, o spun ca un om ce mă interesează ce se întâmplă. Sunt săracii sub orice formă... forma cea mai penibilă. Eact ca un om, nu ai o cunoștință minimală despre ceea ce trebuie să faci pentru firma ta, pentru familia ta sau pentru țara ta, și încearcă să spună tot felul de bazaconii.

Îi sperie pe români la televizor. Românii nu mai înțeleg nimic, tocmai din haosul în care trăim. Boala există, dar faptul cum au prezentat, s-a denaturat, românii nu cred și nimic nu funcționează. 

Am niște colegi care au făcut Covid. Vă spun un singur lucru, dacă ați vedea ce haos este... Eu vorbesc cu toți care au luat Covid, am trimis și luat și niște tratamente din Turcia, din substanțele astea care sunt cele mai importante.

Dacă ați vedea haosul de la primul telefon când il dai si spui ca ai Covid pana la ce se întamplă, ați rămâne blocată. Acum am cunoștințele cum se comportă tot sistemul de guvernare din România pe această problemă. E dramatic pentru noi ca români. Oricum, o să ne îmbolnăvim cu toții, dar problema este că mulți o să moară din cauza ciudățeniilor autorităților că nu tratează. 

Citeste si: Denise Rifai CV și date biografice. Vezi toate informațiile despre prezentatoarea emisiunii ''40 de întrebări cu Denise Rifai''

Domne, ia un model din afară dacă nu știi

să conduci, copiază ceva! E o harababură și o amestecătură, marca Orban. Poate nu e el în totalitate vinovat, dar el reprezintă România în acest moment. Ar trebui să-i strângă pe toți la o masă. Domnule, de ce avem problemele astea? Să extragă informația și să ia niște decizii. Liderul ia deciziile cu oamenii de specialitate.", a dezvăluit Maian Vanghelie.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marian Vanghelie, fata in fata cu Denise Rifai! „Primarul care este”, invitat in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, marti seara, de la 23:00, la Kanal D!

AVERTISMENTUL unui comisar european: SĂRĂCIA ar putea creşte în Europa din cauza preţurilor mari la energie

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Secretul din culisele emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”; Care este ritualul celebrei jurnaliste, inainte de fiecare filmare

Gica Popescu a facut dezvaluiri tulburatoare, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de Kanal D! „M-am prabusit pe scaun si am inceput sa plang in hohote”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies