Tatăl lui Denise Rifai, reacție dură când aceasta a intrat în televiziune: ''A înnebunit! Ar fi dat foc televiziunilor''

,
Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"[Sursa foto: Facebook]

Denise Rifai a reușit să își construiască o carieră solidă în domeniul jurnalismului, dar puțini știu că aceasta nu s-a bucurat de sprijinul tuturor celor din familie atunci când a ales acest drum. Cum a reacționat tatăl ei?


In articol:

O carieră în televiziune este visul celor mai mulți jurnaliști, iar după ani de muncă, Denise Rifai a reușit să ajungă exact acolo unde și-a propus. Dacă mulți părinți își doresc să își vadă copiii pe micul ecran și se mândresc cu asta, nu același lucru s-a întâmplat și în ceea ce o privește pe Denise Rifai.

Tatăl lui Denise Rifai nu a fost de acord ca ea să facă televiziune. Care este motivul?

Denise Rifai este, de obicei, cea care pune întrebările și încearcă să afle totul despre persoanele cu care interacționează, însă de această dată, rolurile s-au inversat. Invitată în emisiunea lui Cosmin Cernat, difuzată la radio Impuls, Denise Rifai a făcut dezvăluiri din viața personală, amintindu-și de momentul în care a intrat în televiziune. 

Deși s-a spus că succesul ei pe micul ecran s-a datorat tatălui ei, un bărbat potent din punct de vedere financiar, Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, a ținut să lămurească acest aspect. Jurnalista a precizat că nu s-a bucurat de susținerea tatălui ei în momentul în care a pornit pe acest drum, însă s-a încăpățânat să facă această meserie și, treptat, satisfacțiile au început să apară.

"În societatea europeană, copilul este o entitate separată de părinte și punct. El își construiește viața, părintele poate îi stă în spate, îl ghidează cumva. La noi, ți se spune: tu ești născut ca să mă faci pe mine fericit. Atunci, datoria ta este ca prin alegerile tale să mă faci pe mine fericit. Ceea ce este foarte complicat.(...) Cum să accepte tata ca fiica lui, el bărbat intelectual, potent financiar, vrea să facă televiziune? Adică cum? A înnebunit.

Toată lumea, toți au crezut că vai, a adus-o tatăl ei. Tata dacă ar fi putut ar fi dat foc la toate televiziunile.(...) De multe ori mă facea să mă gândesc, Doamne, oare fac bine ce fac? Omul ăsta oare nu o avea dreptate? În lumea noastră (n.r a jurnaliștilor) viața este grea. Ăsta e destinul meu, până astăzi cel puțin, aici a fost talentul meu, aici am simțit că sunt eu utilă, că sunt utilă lumii ăsteia, făcând chestia asta, meseria asta a mea."
, a spus Denise Rifai în emisiunea "Invitatul de la 12", de la radio Impuls.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și Viorica Dăncilă este în această seară, de la ora 23:00

O fetiţă de patru ani a avut grijă de surorile ei timp de trei zile, după ce tatăl lor a murit în casa în care locuiau

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Motivul pentru care Denise Rifai și-a dat demisia din televiziune în trecut: "Am decis să mă retrag în plină carieră" Ce a convins-o să revină din nou pe micile ecrane?

La ce oră începe pe Kanal D emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies