Motivul pentru care Denise Rifai și-a dat demisia din televiziune în trecut: "Am decis să mă retrag în plină carieră" Ce a convins-o să revină din nou pe micile ecrane?

,
denise rifai demisie din televiziune
Denise Rifai și Cosmin Cernat[Sursa foto: Captură KANAL D]

Denise Rifai, unul dintre cei mai buni jurnaliști din România, face parte în prezent din echipa Kanal D, după o perioadă în care a lipsit de pe micile ecrane. Ce a făcut-o să își dea demisia în urmă cu ceva timp?


In articol:

Deși era în plină ascensiune din punct de vedere profesional, Denise Rifai a decis, în urmă cu ceva timp, că trebuie să se retragă, iar acum a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a luat această hotărâre importantă. 

De ce a renunțat Denise Rifai la jurnalism pentru o perioadă?

Denise Rifai este un nume important în jurnalismul politic din România și cu toate că emisiunea moderată de ea în trecut se bucura de succes, fiind urmărită de foarte multe persoane, jurnalista a decis că trebuie să pună punct proiectului în care era implicată la momentul respectiv.

Invitată în emisiunea lui Cosmin Cernat, Denise Rifai a dezvăluit ce a determinat-o să renunțe la tot. Jurnalista a dat de înțeles că a decis să se retragă în momentul în care a realizat că îi lipsește independența editorială, un lucru extrem de important pentru un jurnalist politic.

Ulterior, Denise Rifai a acceptat propunerea venită din partea Kanal D, iar din această toamnă, jurnalista este gazda emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, care poate fi urmărită în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D.

Denise Rifai a dezvăluit că formatul emisiunii i se potrivește perfect și o motivează să devină cea mai bună versiune a ei din punct de vedere profesional.

"Eu mi-am dat demisia într-un moment de maximă poziționare în piață, adică eram și sunt un moderator de prime time, un jurnalist politic, am muncit foarte mult pentru toată cariera mea și a fost un moment în care a trebuit să iau o decizie.

(...) Cea mai mare problemă a noastră, jurnaliștii de politic, este independența editorială. Eu am luat o decizie, să mă retrag, la un moment dat, în plină carieră, ca să zic așa. Mâ gândeam, nu mă gândeam, analizam în clar opțiunile din piață și a venit această invitație la proiect nou, un format superb, care mă conturează foarte bine, care mă va transforma într-un jurnalist mult mai așezat, mai sofisticat."
, a spus Denise Rifai în emisiunea "Invitatul de 12", a lui Cosmin Cernat, difuzată la Radio Impuls.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Denise Rifai, dezvaluiri in premiera despre prima ei iubire: ''Un DA mare ca la starea civila''

Județul în care spitalul de boli infecțioase e aproape plin cu pacienţi cu COVID-19: 99% dintre ei sunt nevaccinaţi

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Viorica Dancila va raspunde celor 40 de intrebari adresate de Denise Rifai, ASTAZI, de la ora 23:00, la Kanal D!

Denise Rifai: „Este mana mea dreapta si tin foarte mult la el”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies