Marian Vanghelie, fata in fata cu Denise Rifai! „Primarul care este”, invitat in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, marti seara, de la 23:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 oct 2020, 10:35
Denise Rifai il va avea ca invitat pe Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie se va afla fata in fata cu Denise Rifai si va raspunde celor 40 de intrebari .

Urmatorul invitat la emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata marti, de la 23:00, la Kanal D, este Marin Vanghelie, fost primar al sectorului 5 al Capitalei, figura publica vocala si controversata, exclus din 2015 din randurile PSD, partidul in mijlocul caruia s-a afirmat ca politician.

Marian Vanghelie, fata in fata cu Denise Rifai!

Marian Vanghelie se va afla fata in fata cu Denise Rifai si va raspunde celor 40 de intrebari menite sa clarifice aspecte ale traseului politic al acestuia, dar si pe cele ale vietii personale a fostului edil care si-a atras renumele

de „Primarul care este”.

Ce nota v-ati da la limba romana? ”, „ Este adevarat ca ati vrut sa-l bateti pe Adrian Nastase? ”, „ Cati bani ati facut in politica? ”, „ Ati spalat bani cu vanghelioanele? ” sunt cateva dintre intrebarile la care va fi invitat sa raspunda Marian Vanghelie.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

„Nu aveam voie să ieșim în sală, să vorbim cu absolut nimeni”. Ce personalități celebre au venit în barul Melody?

Nu pierdeti marti, de la 23:00, la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”, un maraton al intrebarilor incomode, cu Marian Vanghelie invitat. 

Citeste si: Denise Rifai, dezvaluiri incredibile din viata personala: ''Imi doresc foarte mult copii''

Citeste si: Gica Popescu a facut dezvaluiri tulburatoare, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de Kanal D! „M-am prabusit pe scaun si am inceput sa plang in hohote”

 


Radu, măcinat de gelozie, după ce a văzut-o pe fosta lui iubita în brațele lui Alexandru! Dansul celor doi concurenți a stârnit multe controverse în Casa iubirii! Bianca a observat jocul Cristinei: „ÎI face în ciuda lui Radu!”