Ministrul Sanatatii a spus cum a reusit sa nu se infecteze cu coronavirus, desi a fost in multe focare

Nelu Tataru a fost prezent in multe zone cu bolnavi de coronavirus, insa a reusit sa evite infectarea. Cum a reusit ministrul Sanatatii sa se protejeze?

Seară de seară, când se întorcea în camera unde s-a autoizolat de la începutul pandemiei de COVID-19, ministrul urma o serie de proceduri - dezinfectări, nebulizări, băi, a povestit Nelu Tătaru la Digi 24, potrivit republica.ro.

"În fiecare seară, la fiecare întoarcere a mea din teritoriu, urmam anumite proceduri, nebulizări, dezinfectări, băi. Poate lumea nu știe sau nu își închipuie ce înseamnă să faci în fiecare seară acest lucru, acasă, unde stăteam în izolare.

Veneau echipe care dezinfectau, mă dezbrăcam, puneam toate hainele într-o cameră goală, începea nebulizarea, eram dezinfectat inclusiv eu, făceam baia, urma o oră sau două, că nu era etanșeitate, în care respirai un aer în care seară de seară te gândeai ce faci a doua zi, dar nu te gândeai la expunere decât prin precauțiile pe care le luai. Și asta se întâmpla în fiecare seară, pentru că plecam în fiecare zi", a povestit ministrul Nelu Tătaru.

Citeste si: Va fi obligatoriu in Romania vaccinul anti-coronavirus? Declaratiile ministrului Sanatatii

Citeste si: Cât timp vom purta măști de protecție? Nelu Tătaru a anunțat când vom putea renunța la această măsură

Citeste si: Vesti bune! Nu se mai sta in izolare! Din ce tari te poti intoarce fara sa trebuiasca sa stai in izolare

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate