Vesti bune! Nu se mai sta in izolare! Din ce tari te poti intoarce fara sa trebuiasca sa stai in izolare

Author: L.S.
Actualizat: 03 iun 2020, 09:03

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca turiștii români care vin din aceste țări nu vor mai trebui să intre în izolare.

Premierul Ludovic Orban a declarat în ședința BExPNL că turiștii românja care vin din Grecia sau Bulgaria nu vor mai intra în izolare.

În plus, acesta a mai declarat că se lucrează la un pachet de măsuri care să fie aplicate după data de 15 iunie şi care să le permită celor care vor să se bucure de soare pe plajele elene sau de o excursie în ţara vecină, potrivit capital.ro.

Decizia vine după revizuirea evaluării epidemiologice realizază de România la începutul lunii aprilie. De atunci şi până acum, însă, epidemia de coronavirus a cunoscut o stagnare sau chiar o scădere în cele două state europene.

La ora actuală în Grecia au fost raportate 2.937 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19, din care 179 de morţi, iar în Bulgaria erau 2.538 de astfel de cazuri şi 144 de decese.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 2 septembrie 2023 în țară: Vremea va fi în general frumoasă cu șanse de ploaie izolat și trecător

Citeste si: Unde te poti aseza cu prosopul pe plaja? Vicepreședinte ANAT a spus ce reguli TREBUIE respectate!

Citeste si: Anunțul așteptat de toți românii! Totul se termină! De la 15 iunie, viața nostră revine la normal

Citeste si: Relaxare 1 iunie: ce avem voie sa facem de la 1 iunie. Lista completa a masurilor de relaxare

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!