Ministrul Justitiei din Madagascar: "Radu Mazare va fi extradat urgent. Noi suntem intr-o lupta asidua impotriva coruptiei"

Radu Mazăre va fi extrădat pentru a nu-i contamina pe corupţii din Madagascar! Afimaţia şocanta aparţine ministrului Justiției din Madagascar.

Dosarul de extrădare va fi gata cel mai târziu mâine, pentru ca Mazăre să părăsească insula cât de curând posibil, a declarat oficialul malgaş pentru ProTV.

ministrul justitiei republica madagascar

El este extrădabil pentru că infracțiunea de care a fost acuzat, în care este implicat, nu este o chestiune politică, ci e una de drept comun, este corupție. Și noi, malgașii, deferim justiției, fără ezitare, pe toți cei implicați în acte de corupție. Prin urmare, noi nu mai așteptăm să-l vedem pe el cum rămâne în Madagascar pentru că atunci îi va contamina de asemenea și pe actorii corupți de aici, tocmai acum când noi suntem într-o luptă asiduă împotriva acestui flagel", spune ministrul.

Citeste si: Răsturnare de situație! Avocata lui Radu Mazăre, declaratii naucitoare: "Nu stiu nici motivele, nici durata arestului"

Citeste si: Iubita lui Radu Mazăre a spus tot! Ce făcea în Madagascar

Citeste si: Se strânge lațul! Când va fi extrădat Radu Mazăre: Totul este oficial

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate