Ministrul Justitiei din Madagascar: "Radu Mazare va fi extradat urgent. Noi suntem intr-o lupta asidua impotriva coruptiei"

Radu Mazăre va fi extrădat pentru a nu-i contamina pe corupţii din Madagascar! Afimaţia şocanta aparţine ministrului Justiției din Madagascar.


In articol:

Dosarul de extrădare va fi gata cel mai târziu mâine, pentru ca Mazăre să părăsească insula cât de curând posibil, a declarat oficialul malgaş pentru ProTV.

El este extrădabil pentru că infracțiunea de care a fost acuzat, în care este implicat, nu este o chestiune politică, ci e una de drept comun, este corupție. Și noi, malgașii, deferim justiției, fără ezitare, pe toți cei implicați în acte de corupție. Prin urmare, noi nu mai așteptăm să-l vedem pe el cum rămâne în Madagascar pentru că atunci îi va contamina de asemenea și pe actorii corupți de aici, tocmai acum când noi suntem într-o luptă asiduă împotriva acestui flagel", spune ministrul.

Citeste si: O BOALĂ nemiloasă face ravagii în România. Multe spitale nu vor să se ocupe de ei - capital.ro

Citeste si: Răsturnare de situație! Avocata lui Radu Mazăre, declaratii naucitoare: "Nu stiu nici motivele, nici durata arestului"

Citeste si: Iubita lui Radu Mazăre a spus tot! Ce făcea în Madagascar

Citeste si: Se strânge lațul! Când va fi extrădat Radu Mazăre: Totul este oficial

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies