Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea pacientilor afectati de incendiul de la Spitalul Matei Bals

Autor: Ana Filip
Actualizat: 30 ian 2021, 16:45
Incendiul de la Institutul Matei Balș a provocat decesul a 5 persoane si a afectat starea de sanatate a mai multor pacienti.

Incendiul de la Institutul „Matei Balș” din Capitală a izbucnit în dimineața zilei de 29 ianuarie si provocat decesul a 5 persoane.

După teribila tragedia petrecută in urma cu doua luni în secția ATI de la Piatra Neamț, unde si-au pierdut viata 10 persoane, acum, un nou incendiu a izbuncit într-un spital din România, mai exact la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

Incendiul de la Institutul „Matei Balș” din Bucuresti a izbucnit în dimineața zilei de 29 ianuarie, la partenerul unui corp de clădire.

Alarma s-a dat imediat și la fața locului au ajuns mai multe autospeciale, un spital mobil și unități de descarcerare, dar cu toate că intervenția autorităților a fost un promptă, 5 persoane au decedat în urma incendiului.


Ministerul Sănătății, anunt despre starea de sănătate a pacienților afectați de incendiul de la „Matei Balș”

In cursul zilei de astazi, Ministerul Sanatatii a facut un anunt despre starea pacientilor afectati de incendiu care a avut loc la Institutul "Matei Balş" şi care au fost transferaţi în alte unităţi sanitare.

Potrivit Ministerului Sanatatii, trei pacienţi sunt intubaţi şi unul se află în stare gravă, iar ceilalti sunt in stare stabila.

La Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” București sunt 11 pacienți în stare stabilă. La Spitalul Universitar de Urgență din București sunt 5 pacienți, dintre care 4 în stare stabilă și unul intubat la ATI. La Spitalul Universitar de Urgență „Elias” sunt 6 pacienți în stare stabilă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” se află 6 pacienți, unul fiind în stare gravă la ATI și 5 în stare stabilă.


În Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” 3 pacienți sunt în stare stabilă, la ATI, iar la Spitalul Militar Central sunt 4 pacienți: 2 urmează să fie externați, unul este în stare stabilă, internat în secția ATI, iar un pacient este intubat și instabil în ATI.

La Spitalul „Witting” se află trei pacienți în stare stabilă. La Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” sunt 4 pacienți: 2 în stare stabilă și 2 în secția ATI (stare stabilă).

În Spitalul MAI „Dimitrie Gerota” este un pacient intubat la ATI.

Spitalul de Urgență Floreasca găzduiește 6 pacienți: 3 în stare stabilă, 3 urmează să fie externați, iar la Spitalul Monza sunt 3 pacienți în stare stabilă.

Citeste si: Primele măsuri după incendiul de la Institutul „Matei Balș”. Klaus Iohannis: „Am solicitat noului ministrul al Sănătății să...”

Citeste si: Diana Șoșoacă, scandal la Matei Balș după incendiu! Cere demisia lui Arafat

 

 


Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.