Milena și Constanția, schimb de replici acide, în a doua ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil!” Reacția juraților le-a lăsat pe concurente cu gurile căscate

Author: Madalina Maftei

Nici bine nu a început sezonul cu numărul 8 al show-ului de modă ”Bravo, ai stil!”, difuzat pe Kanal D2, că tensiunile dintre concurente încep să-și facă simțită prezența.

Constanția și Milena au un schimb de replici usturătoare în cea de-a doua ediție a noului sezon ”Bravo, ai stil!”, difuzat pe Kanal D2. Cea dintâi i-a desființat ținuta brunetei, spunând că este ”ieftină”.

Cum au reacționat jurații, după ce Constanția a desființat ținuta Milenei

Constanția a declarat că nu-i place absolut deloc ținuta Milenei, mai ales că i se pare foarte ieftină și deloc potrivită pentru un party în Los Angeles. 

Constanția: Outfit-ul nu îmi place absolut deloc.

Milena: Eram sigură!

Constanția: Arată ieftin, arată foarte ieftin.

Milena: Nu este mai ieftin ca cearșaful tău.

Citește și: ”Mi se pare un cearceaf” Milena a desființat ținuta Constanției. Raluca Bădulescu a criticat dur defilarea concurentei:„Păi, măi, mamă, tragi un picior. Era de lemn piciorul

Milena a dezvăluit, la testimoniale, că Constanția știe doar să atace:” Orice aș face ea atacă, eu măcar atac prin faptul că face anumit greșeli, îi dau anumite sfaturi legat de ținutele pe care le realizează. Ea când atacă spune pur și simplu că e ieftin, că arată oribil, dar alte argumente pe ideologie de styling sau bazate pe anumite exemple strict legate de fashion nu are”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Cine este Constanția, concurenta emisiunii ,,Bravo ai stil!"? Tânăra își caracterizează stilul vestimentar ca fiind elegant, clasic și nonconformist

Părerile juraților nu a fost prea departe de cele ale Constanției. Raluca, Maurice și Alexandru sunt de părere că ținuta Milenei este foarte urâtă.

Raluca Bădulescu:  Ce ai făcut tu, Milena? Piesele pe care le porți toate separat sunt foarte urâte. Aș minți să spun că nu e pe placul sufletului meu. Piesele sunt foarte urâte, în realitate tu nu le-ai purta.

Maurice Munteanu:  Piesele sunt foarte urâte, accesorizarea suferă foarte tare. Nu îmi place nicio piesă.

Alexandru Abagiu:  Nu îmi place deloc în care ai aranjat părul. E o coadă artificială. Când apelezi la o astfel de coasă, scopul este să arate de parcă este făcut la coafor.

Norocul nu a fost de partea Milenei în această seară, concurenta a primit doar o steluță în cea de-a doua ediție a noului sezon ”Bravo, ai stil!”, din partea Ralucăi Bădulescu.

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!