Cine este Alina Olariu, concurenta „Bravo, ai stil!” 2023 - sezonul 8? „Îmi doresc tare mult să mă autodepășesc, să dau tot ce am mai bun”

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 03 apr 2023, 22:08

Cine este Alina, concurenta „Bravo, ai stil!” -  sezonul 8?

Sursa: Instagram Alina Olariu

Cine este Alina, concurenta „Bravo, ai stil!” -  sezonul 8? Aceasta are 29 de ani și este din Sibiu

Alina Olariu este una dintre cele 10 concurente „Bravo, ai stil!” 2023- sezonul 8 care speră să încânte juriul și publicul cu ținutele pe care le va prezenta. Noul sezon al celui mai urmărit show de modă și stil din România, „Bravo, ai stil!” a revenit duminică, 2 aprilie pe micile ecrane la noul post de televiziune al Dogan Media International – Kanal D2. 

Citește și: Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”. Unul dintre cei mai buni make-up artiști din Europa vine la Kanal D2

Cine este Alina, concurenta „Bravo, ai stil!” 2023- sezonul 8 

 

Alina, concurenta „Bravo, ai stil!” 2023- sezonul 8 este din Sibiu și activează de cinci ani în industria de beauty ca make-up artist.

Alina mizează pe un stil vestimentar atât sexy, cât și casual. Tânăra spune despre ea că este o fire ambițioasă, impulsivă și descurcăreață.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bravo, ai stil! (@bravoaistil)

Îmi place foarte mult ceea ce fac. Dacă până acum am stat în umbră, eram cumva în spatele cortinei, acum am decis să ies în față. Îmi plac ținutele simple, casual, dar am și momente când îmi place să fiu și sexy, să scot feminitatea la iveală. Sunt foarte cameleonica, îmi place să experimentez, chiar dacă poate nu am făcut neapărat lucrul ăsta până acum, dar știu că pot și o să vă arăt și vouă asta.

Am venit la Bravo, ai stil, pentru că îmi doresc tare, tare mult să mă autodepășesc, să dau tot ce am mai bun, să îmi depășesc toate temerile pe care le aveam și am câteva” , a declarat Alina în clipul de prezentare de la Kanal D2. Telespectatorii vor avea ocazia să descopere stilul vestimentar și inventivitatea Alinei în sezonul 8 al show-ului „Bravo, ai stil!” care va fi difuzat de luni până vineri de la ora 19:00 la Kanal D2.  

Componența juriului „Bravo, ai stil!” 2023- sezonul 8 

Cei care vor analiza și nota ținutele, dar și care vor oferi sfaturi prețioase atât Karinei cât și celorlalte candidate la marele premiu vor fi jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, unul dintre cei mai renumiți și talentați make-up artiști din România care s-a alăturat show-ului „Bravo, ai stil” în 2023. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alexandru Abagiu i-a luat locul la masa juriului fotografului Tiberiu Clenci, cel care a făcut parte din juriul „Bravo, ai stil!”, sezonul 7 și care a anunțat că se va implica în proiecte care țin de activitatea lui internațională. 

A fost o experienţă cu totul specială, pentru că sunt un artist, un performer, care apreciază actul artistic în toate manifestarile lui. În acelaşi timp, m-am simtit onorat să le fiu alături, ca mentor, unor tinere care şi-au dorit să evolueze din punct de vedere stilistic şi nu numai. Mă voi implica mai departe în proiecte care ţin de activitatea mea internatională şi le doresc succes noilor concurente care vor păşi în platoul noului sezon "Bravo, ai stil!”, a declarat Tiberiu Clenci după ce și-a anunțat retragerea. 

„Bravo, ai stil!” a debutat la Kanal D în 2016

Emisiunea „Bravo, ai stil!” a debutat la Kanal D în anul 2016 și încă de la primul sezon a cucerit publicul din România. Prezentat de Ilinca Vandici, fashion show-ul s-a transformat rapid într-o adevărată rampa de lansare pentru tinerele care iubesc moda și stilul și care doresc să devină celebre.

Jurații primului sezon „Bravo, ai stil!” au fost Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Muntenu. Din componența juriului primului sezon a mai făcut parte și creatorul de modă Răzvan Ciobanu, mai întâi ca invitat special și jurat în timpul galelor. Din păcate, acesta a murit în anul 2019, într-un tragic accident de mașină. 

De-a lungul celor 8 sezoane „Bravo, ai stil!”, componența juriului s-a schimbat. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu sunt jurații care au fost prezenți în toate cele 8 sezoane ale show-ului. 

Din componența juriului „Bravo, ai stil!” a mai făcut parte și Cătălin Botezatu care s-a alăturat echipei în Sezonul 4. În sezonul 7, fanii emisiunii, cât și concurentele au avut parte de o surpriză.

Creatorul de modă a fost înlocuit cu Tibi Clenci, de profesie fotograf, cel care, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu a analizat și notat ținutele concurentelor celebre care au participat la Bravo, ai stil-  Celebrities. 

Sezonul 8 al show-ului aduce o nouă componență a juriul și anume Raluca Bădulescu, Maurice Muntenu și Alexandru Abagiu, unul dintre cei renumiți make-up artiști din România care l-a înlocuit pe Tibi Clenci.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!