EXCLUSIV Cum reușește Raluca Bădulescu să își mențină greutatea. „Am ajuns la o siluetă de care sunt foarte mulțumită!”

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 17 ian 2023, 10:37

Raluca Bădulescu a ajuns la o siluetă de care este foarte mulțumită, chiar dacă drumul până aici nu a fost tocmai ușor. Cum reușește vedeta Kanal D să își mențină greutatea și ce intervenții estetice și-ar dori în viitor?

Raluca Bădulescu se simte bine în pielea ei și chiar dacă drumul în împlinirea visului de a slăbi nu a fost tocmai ușor, vedeta Kanal D a reușit să obțină rezultatele pe care și le-a dorit.

Într-un interviu acordat în exclusivitate kanald.ro, Raluca Bădulescu a mărturisit cum reușește să își mențină greutatea, dar și la ce intervenții estetice și-ar dori să apeleze în viitor.  

Citește și: Câți bani a câștigat Dan Negru de pe urma televiziunii. Cea mai valoroasă moștenire pe care le-o va lăsa copiilor săi

Cum își menține Raluca Bădulescu greutatea 

Raluca Bădulescu a slăbit spectaculos, iar, în prezent, se poate califica fără nicio îndoială la categoria fotomodele. Vedeta Kanal D este mulțumită de rezultatele eforturilor depuse în lupta cu kilogramele în plus și acordă o atenție deosebită în menținerea greutății actuale.

Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului kanald.ro, Raluca Bădulescu a mărturisit cum își menține greutate, dar și care sunt „plăcerile culinare vinovate” ale acesteia.

Mi se pare că am ajuns la niște kilograme și o siluetă de care sunt foarte mulțumită și că într-adevăr, la înălțimea mea, mă pot califica la categoria fotomodele. Repet, să nu creadă oamenii că mă cred vreo Bella Hadid, mă refer aici strict la dimensiuni.

De menționat că este o luptă continuă, mananc puțin si des, deși recunosc că mai mănânc dulce din când în când.

Mă străduiesc să fiu atentă la ce și cât manânc, apelez și la suplimente și vitamine, când e cazul”, a declarat Raluca Bădulescu. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Când vine vorba de ceva dulce, vedeta Kanal D recunoaște că asta nu-i lipsește niciodată din geantă.

„Nelipsite din poșeată îmi sunt fardurile, creionul negru de ochi, rujul nude, un lip gloss și ceva dulce, musai.

Citește și: Ce așteaptă Andreea Mantea de la noul iubit. „Sunt și foarte romantică și foarte pasională”, a mărturisit vedeta Kanal D

Ce intervenții estetice și-ar dori Raluca Bădulescu 

Raluca Bădulescu recunoaște că este adepta operațiilor estetice, atât timp cât scopul acestora este în beneficiul celor care apelează la ele, dar că perioada de recuperare necesară în urma unei astfel de intervenții o descurajează momentan să facă intervențiile pe care și le-ar dori.

Singurele lucruri care stau între mine și intervențiile pe care mi le-aș dori sunt date de faptul că orice intervenție estetică vine cu o perioadă de recuperare și un nivel mai mic sau mai mare de durere. Chirurgia a înaintat atât de mult încât nu mai sunt dureri supraomenești, ci suportabile, însă <disconfortul> stă și în faptul că după orice intervenție de genul acesta trebuie să stai în casă pentru o perioadă, pentru recuperare totală. Eu nu vreau să îmbătrânesc, sunt adepta operațiile estetice, atâta timp cât sunt în beneficiul nostru”, a mărturisit Raluca Bădulescu. 

Pe ce a cheltuit Raluca Bădulescu cei mai mulți bani

O împătimită a modei, Raluca Bădulescu a profitat de reducerile din ultima perioadă și a cheltuit cei mai mulți bani pe obiecte vestimentare de la brandurile sale favorite. 

Christina Ich, la „Bravo, ai stil!” - Saptamana viitoare, vedeta se alatura juratilor emisiunii

„Ținând cont că au fost perioade de reduceri, am cam cheltuit. Cei mai mulți bani i-am lasat la Cavalli, mi-am cumpărat niște piese vestimentare, eu fiind un mare fan și admirator Versace și Cavalli. De restul, am mâncat covrigi”, a declarat cu umor Raluca Bădulescu. 

 

 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies