Mihai de la 3 Sud Est s-a vindecat de COVID cu ivermectină: „Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire”

,
mihai 3 sud est
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a reusit sa invinga coronavirusul cu ivermectina

Mihai Budeanu a reuşit să înfrângă infectarea cu COVID după ce s-a aflat în stare gravă o perioadă lungă. Tratamentul miraculos ar fi invermectina, spune cântăreţul.


In articol:

Mihai Budeanu din trupa 3 Sud-Est  şi-a petrucut aproape trei săptămâni la Terapie Intensivă după ce a fost infectat cu COVID-19. Cântăreţul spune că după ce a urmat un tratament cu Ivermectină, la sugestia medicului Ion Alexie, simptomele lui s-au ameliorat considerabil. 

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, la un pas de moarte

Mihai Budeanu  a spus că i s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire, dar medicul Alexie, din Statele Unite, l-a pus înapoi pe picioare. Artistul a declarat că a fost salvat de la moarte de către doctorul Ion Alexie din Las Vegas, după ce el i-a recomandat ivermectina.

„ Eu nu pot decât să-i mulţumesc foarte mult doctorului Alexie, pentru că pur şi simplu m-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire, iar acest medic a reuşit să mă pună pe picioare într-un timp ok. Am ajuns la terapie intensivă, am urmat tot protocolul care se foloseşte în România, mai puţin Ivermectina, pe care mi-a recomandat-o doctorul Alexie şi a spus că trebuie folosită urgent.  

Ivermectina am luat-o la început, când eu mă simţeam foarte rău şi luând această Ivermectină, starea mea începea să se îmbunătăţească.

Am stat tot timpul la pat. După 5-6 zile, am început să-mi revin, să pot să respir normal. Nu am avut efecte secundare, absolut niciunul. Pot să vă spun că sunt în viaţă. Dacă era să se întâmple ceva…”, a menţionat Mihai Budeanu.

Prima țară care a autorizeazat Ivermectina pentru tratamentul anti-COVID a fost Slovacia. Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor avertizează că toate produsele medicinale veterinare care conțin ivermectină sunt autorizate doar pentru utilizarea la animale şi pot avea efecte grave asupra oamenilor.

Citeste si: Gestul impresionant facut de sotia lui Mihai de la 3 Sud Est, imediat dupa ce s-a aflat ca e internat la ATI, infectat cu COVID-19!

Reacţia medicului care recomandă Ivermectina după criticile lui Alexandru Rafila

Alexandru Rafila  a spus că medicamentul nu este recomandat pentru tratarea COVID şi nu îl recomandă, însă medicul din SUA a respins argumentele lui.

Citeste si:   Medicamentul momentului! Face minuni împotriva coronavirusului

"În America este o lege foarte simplă. Dacă un medicament este aprobat de FDA pentru o indicaţie, îl putem folosi pe ce indicaţie vrem noi, cu riscul nostru. Dacă medicamentul este aprobat de FDA înseamnă că este sigur. Nu mai discutăm despre efecte secundare şi cât de sigur este medicamentul. Pot să-l folosesc pe pacienţi atâta timp cât am discutat cu pacientul şi i-am spus pacientului că nu este aprobat pentru COVID, dar eu îl tratez pentru COVID", a răspuns medicul român din SUA.

Citeste si: Este tratamentul cu ivermectină eficient împotriva COVID-19? Anunţ important din partea speciliştilor!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cu ce medicament pentru animale se tratează românii, de capul lor, contra Covid-19! S-a golit din farmacii!

Accident naval pe Dunăre: o ambarcațiune s-a răsturnat. Un tânăr este dat dispărut

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Medicamentul momentului! Face minuni împotriva coronavirusului

Alexandru Rafila avertizează: „Nu luați medicamentul! Poate avea consecințe grave!” Despre ce tratament este vorba?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies