Gestul impresionant facut de sotia lui Mihai de la 3 Sud Est, imediat dupa ce s-a aflat ca e internat la ATI, infectat cu COVID-19!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 nov 2020, 15:52
mihai budeanu 3 sud est Foto(4)
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est este un sot si un tata implinit!

Vestea că artistul Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are corononavirus si se afla in stare grava la spital, a socat showbiz-ul autohton.

De curand, s-a aflat in presa ca Mihai Budeanu, unul dintre membrii indragitei trupe 3 Sud Est este internat în stare gravă la ATI, după ce s-a infectat cu coronavirus. Artistul in varsta de 44 de ani este în stare gravă și are nevoie de plasmă.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost confirmat cu COVID-19!

Mihai Budeanu a fost internat în spital a Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.


Medicii au declarat că nu starea artistului nu este deloc buna, acesta acuzând probleme respiratorii, după ce s-a infectat cu coronavirus și are nevoie de tratament cu plasmă.

"Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia",

a declarat un medic de la spitalul din Mangalia.

Citeste si: Se fac eforturi disperate! Cum încearcă medicii să-l salveze pe Mihai, de la 3 Sud Est

Citeste si: Mihai Budeanu de la 3 Sud Est este infectat cu Covid-19! Se află în stare gravă la ATI

La scurta vreme a aparut un mesaj pentru fani si pe pagina de facebook a trupei 3 Sud Est.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie.

Va tinem la curent cu starea lui Mihai", mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a formației.

Gestul impresionant făcut de soția lui, care il sprijina in tot acest timp!

Mihai Budeanu este un sot si un tata implinit, care isi adora familia. Artistul are o relație speciala cu soția sa, dar și cu copiii lor si toti cei dragi il asteapta sa revina acasa sanatos.

La cateva zile după ce s-a aflat vestea că starea de sanatate a lui Mihai este destul de grava, soția sa, care trece prin momente dificile, a postat pe contul ei de socializare o fotografie in care apare alaturi de el, foarte apropiați. Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara, acestia au transmis toate gândurile bune pentru soțul ei, aflat în continuare la terapie intensiva.