Mihaela Adam, presupusa amanta a lui Marcel Toader: "Mi-a zis sa-l sun cand ajung in Bucuresti, sa iesim la o cafea"

Presa tabloida a speculat ca instructoarea de Kangoo Jumps, Mihaela Adam, ar fi amanta lui Marcel Toader.

Gabriela Cristea si sotul ei, Marcel Toader, se afla intr-un impas. Relatia lor de cuplu trece prin moemnte de cumpana, iar casnicia lor are sanse sa se destrame. Presa tabloida a speculat mai multe motive care ar fi putut sa ii duca pe cei doi soti in pragul divortului. S-a scris ca fostul rugbist, Marcel Toader, fie i-ar fi tocat banii vedetei TV, fie ar fi inselat-o sau ar fi maltrata-o in timpul casniciei.

Insa, in platoul "WOWbiz", Gabriela Cristea a negat motivele de mai sus si a dezvaluit ca adevaratul motiv al despartirii a fost faptul ca nu au putut avea un copil. Dar, in mod ciudat, sotul ei a contrazis-o intr-un interviu in exclusivitate pentru "Drept la tinta". Marcel Toader a declarat ca nu acesta a reprezentat motivul separarii, insa, a tinut sa precizeze ca motivul este unul personal si nu vrea sa il faca public.

Prin legatura directa, Mihaela Adam a povestit modul in care ea si Marcel Toader au ajuns sa fie prieteni. A fost abordata de Marcel Toader, a acceptat sa fie prieteni pentru ca, prin natura meseriei are foarte multi amici pe retelele de socializare. Au discutat ca de la sportiv la sportiv, si-au facut complimente, si-au admirat performantele sportive. Instructoarea Mihaela Adam a marturisit ca Marcel Toader este un barbat sarmant, dar a precizat ca acesta nu a fortat nota intr-o alta directie, ci a fost tot timpul elegant in abordare.

"Discutiile din partea lui nu s-au fortat in alta directie. A fost foarte elegant", a declarat Mihaela Adam care a adaugat ca ea si Marcel sunt in continuare prieteni pe Facebook si discuta in continuare. Nu s-au intalnit niciodata fata in fata, dar, in cazul in care ar ajunge in Bucuresti, Marcel a rugat-o sa il anunte ca sa se poata intalni la o cafea. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate